Η Ενότητα για την Ανατροπή εγκαινίασε το εκλογικό της κέντρο

NEA ,

                                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

              Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής κίνησης Γαλατσίου «ΕΝΟΤΗΤΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ», η παρουσίαση του προγράμματος και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων το απόγευμα της Τρίτης 29 Απριλίου 2014.

Ο υπ. Δήμαρχος Σπύρος Παναγιώτου παρουσίασε τις γενικές αρχές και στοιχεία του προγράμματος τονίζοντας ανάμεσα στα άλλα την ανάγκη να αλλάξει σελίδα η πόλη καλώντας όλους τους οργισμένους συμπολίτες μας να μετατρέψουν, με την συμμετοχή τους στις εκλογές και όχι μόνο, την οργή τους σε ελπίδα διώχνοντας αυτούς που έφεραν την πόλη σε αυτήν την κατάσταση. Επίσης ιδιαίτερη μνεία έκανε για την προσυνενοημένη μεταξύ  των κων Τσίρου, Μαρκόπουλου και Πρωτονοτάριου απουσία τους από την καθορισμένη συνάντηση στο δημαρχείο των υπ. δημάρχων που θα εξέταζε τις λεπτομέρειες του debate, καθώς επίσης  και για τις προεκλογικές στην ουσία συγκεντρώσεις του κου Τσίρου που γίνονται με χρήματα  των δημοτών του Γαλατσίου.

Επίσης παρουσιάστηκαν από υπ. Δημοτικούς συμβούλους συγκεκριμένοι τομείς του προγράμματος της δημοτικής κίνησης. Ο Στέργιος Θεοδωρίδης παρουσίασε τις θέσεις και το πρόγραμμα της δημοτικής κίνησης για την Αλληλεγγύη και τις κοινωνικές δομές του δήμου, ο Νίκος Χωριανόπουλος για τους ελεύθερους χώρους και τους χώρους πρασίνου, ο Τάκης Παπαζαφειρόπουλος για μια εναλλακτική διαχείριση σκουπιδιών και ενέργειας προς όφελος των πολιτών και όχι των εργολάβων και ο Άρης Παπαδοκωστόπουλος για την διοίκηση του δήμου με δημοκρατία και συμμετοχή των πολιτών.

Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν οι 54  υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι κάλεσαν όλους τους πολίτες της πόλης να βαδίσουν μαζί έναν δύσκολο μεν αλλά ωραίο και περήφανο δρόμο της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας της δημιουργίας.

 

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει