Δελτίο Τύπου από Ενότητα για Ανατροπή

ΤΟΠΙΚΑ , , Updated

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε εχθές στα γραφεία της δημοτικής κίνησης Γαλατσίου“ΕΝΟΤΗΤΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ”Λητούς 1 & Βεΐκου.

Χαμόγελα ελπίδας από πολλούς  συμπολίτες μας που ήταν παρόντες, που γνωρίστηκαν και αντάλλαξαν απόψεις με τους ανθρώπους της κίνησης εκφράζοντας κοινές αγωνίες για το μέλλον της πόλης μας αλλά και την ελπίδα για την αναγκαία  ανατροπή.

Ο υπ. δήμαρχος Γαλατσίου Σπύρος Παναγιώτου ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν και ονομαστικά όσους με ζήλο και περίσσευμα καρδιάς βοήθησαν στο να στηθεί το εκλογικό κέντρο μέσα σε δυο μέρες.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες και χαιρέτησαν τους Γαλατσιώτες εκφράζοντας την υποστήριξή τους στην δημοτική κίνηση “ΕΝΟΤΗΤΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ” οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, Δημήτρης Τσουκαλάς και Ελένη Αυλωνίτου. Καθώς επίσης και τα μέλη της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας και Κώστας Μπούκας και Κώστας Ζαχαριάδης.

Διάφοροι μεζέδες, κρασί και τα τραγούδια του Αντώνη Χατζηγιάννη βοήθησαν να ομορφύνει η ενδιαφέρουσα βραδιά.