Πρόταση δημόσιας συζήτησης μεταξύ των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Γαλατσίου

NEA ,

Αγαπητοί φίλοι,

Σε καιρούς δύσκολους, σε καιρούς που οι πολίτες ετοιμάζονται και με την ψήφο τους να επιλέξουν τη νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης απευθύνουμε αυτή την επιστολή σε εσάς και δια μέσου των εντύπων και ηλεκτρονικών σας σελίδων σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις και στους πολίτες του Γαλατσίου.

Προτείνουμε να αναλάβατε από κοινού τη διοργάνωση μια δημόσιας συζήτησης όπου θα δοθεί η δυνατότητα στις δημοτικές παρατάξεις να διατυπώσουν τις προτάσεις τους για το μέλλον της πόλης και θα απαντήσουν σε ερωτήματα δικά σας και των πολιτών για το πρόγραμμα τους.

Αυτή η δημόσια συζήτηση, δέσμευση των δημοτικών παρατάξεων ενώπιον της πόλης, υποστηρίζουμε ότι θα αποτελέσει ένα σημαντικό μάθημα δημοκρατίας για όλους μας.

Μάθημα ισότιμης δημοκρατικής προβολής των απόψεων και των προγραμματικών τους δεσμεύσεων, γεγονός που θα επιτρέψει, μεταξύ άλλων, την ορθότερη επιλογή των πολιτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η ανάληψη από εσάς μιας τέτοιας πρωτοβουλία θα αποτελέσει σημαντική συμβολή στην ενημέρωση των πολιτών, υπόθεση που υπηρετείτε άλλωστε για μεγάλο διάστημα στην πόλη μας.

Προτείνουμε να αναλάβετε εσείς την διαμόρφωση των όρων διεξαγωγής αυτής της συζήτησης. Από την πλευρά μας, είμαστε πρόθυμοι να αποδεχτούμε όποια διαδικασία επιλέξετε.

 

Για την δημοτική κίνηση Γαλατσίου

«ΕΝΟΤΗΤΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

Σπύρος Παναγιώτου
υποψήφιος Δήμαρχος

www.enotitagalatsi.wordpress.gr,
email: enotitagalatsi@gmail.com,
τηλ : 210 2929 418

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει