Ξεκίνησαν τα δωρεάν σεμινάρια του Δικτύου Επιχειρηματικότητας Δήμου Γαλατσίου

NEA ,

Ξεκίνησαν την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου τα δωρεάν σεμινάρια – εργαστήρια (workshops) του Δικτύου Επιχειρηματικότητας του Δήμου Γαλατσίου στη συνεδριακή αίθουσα του Πολιτιστικού Χώρου «Καμίνι»
Ειδικότερα την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου ξεκίνησε το πρώτο σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση έργων», διάρκειας 20 ωρών, το οποίο θα συνεχιστεί για δέκα (10) Κυριακές, από τις 11:30 έως τις 13:30, ενώ το δεύτερο σεμινάριο ξεκίνησε την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014, με θέμα «Επικοινωνία και γλώσσα του σώματος», το οποίο είναι διάρκειας 6 ωρών και θα συνεχιστεί για τρεις (3) Τετάρτες, από τις 19:30 έως τις 21:30.
Εισηγητής - Υπεύθυνος είναι ο κ. Σπύρος Κτένας (αποφοίτησε το 2000 από το τμήμα πληροφορικής του Τεχνολογικού Ινστιτούτου του Πανεπιστήμιου του Manchesterκαι διαθέτει Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - http://open-works.org/profiles/spyros-ktenas ).
Η σειρά των σεμιναρίων που θα ακολουθήσουν τα δύο πρώτα είναι:
-      Ομάδες υψηλών επιδόσεων (8 ώρες)
-      SocialMedia και προσωπική – επιχειρηματική ανάπτυξη (8 ώρες)
-      Θέτοντας και πετυχαίνοντας στόχους (6 ώρες)
-      Διαδίκτυο, μηχανές αναζήτησης και προώθηση (8 ώρες)
Σας ενημερώνουμε ότι ο τρόπος επιλογής της σειράς των σεμιναρίων έγινε βάση της ζήτησης και των συμμετοχών για κάθε εργαστήριο. Με την ολοκλήρωση κάθε κύκλου σεμιναρίου θα ξεκινάει το επόμενο που εμφανίζεται στη λίστα, για το οποίο θα ενημερώνονται άμεσα οι συμμετέχοντες με e-mail.

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει