Η Ντίνα Σπηλιοπούλου-Χρυσάγη με τον Γιώργο Μαρκόπουλο

NEA , , Updated

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
Γαλάτσι, 27 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΝΤΙΝΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ  συστρατεύεται στην προσπάθεια του υποψήφιου Δημάρχου ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Η φυσικοθεραπεύτρια και πρώην δημοτική σύμβουλος κα Κωνσταντίνα (Ντίνα) Σπηλιοπούλου-Χρυσάγη, με μακρά θητεία στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Αυτοδιοίκηση για τον άνθρωπο» του Γιώργου Μαρκόπουλου.
Ο κ. Μαρκόπουλος υποδέχθηκε θερμά την κα Σπηλιοπούλου, δηλώνοντας: «Στον αγώνα που δίνω για το Γαλάτσι, είναι ιδιαίτερα τιμητικό και ενθαρρυντικό, να ξέρω ότι έχω δίπλα μου άτομα, που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, δημοκρατικό ήθος και κοινωνική ευαισθησία, όπως η κα Ντίνα Σπηλιοπούλου-Χρυσάγη. Την ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη της και την καλωσορίζω στην παράταξή μας.»
Η κα Σπηλιοπούλου-Χρυσάγη δήλωσε ότι: «Ζούμε στην εποχή που τα μεγάλα λόγια τελείωσαν και σημασία έχουν μόνον οι πράξεις. Αντιμετωπίζουμε τη μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων δεκαετιών. Δεν μπορούμε πλέον να εμπιστευόμαστε επιλογές που δεν βοηθούν τον τόπο μας, δεν κάνουν καλύτερη τη ζωή στο Δήμο μας.
Συστρατεύομαι στην προσπάθεια του υποψήφιου Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου και εντάσσομαι στο συνδυασμό «Αυτοδιοίκηση για τον άνθρωπο», γιατί πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση για την πόλη μας, συνδυάζοντας τη γνώση, την εμπειρία, την εργατικότητα και την τόλμη της νέας γενιάς.
Έχω πειστεί ότι μαζί μπορούμε να δουλέψουμε για να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Άμεσα, με όποιες δυνατότητες έχουμε ως τοπική αυτοδιοίκηση να δώσουμε επιτέλους, ουσιώδεις λύσεις στην καθημερινότητα του πολίτη, στηρίζοντας την τοπική αγορά, τους νέους μας, τους συμπολίτες μας, που δοκιμάζονται σκληρά.
Σήμερα, που οι παλιές διαχωριστικές γραμμές δεν έχουν κανένα νόημα πια, αισθάνομαι ότι αυτή η επιλογή είναι η μόνη συνεπής με τη δημοκρατική παράδοση και τους  κοινωνικούς αγώνες, στους οποίους εδώ και δεκαετίες συμμετέχω και υπηρετώ.
Καλώ όλους τους συμπολίτες μας, που διαπνέονται από τις ίδιες ανησυχίες, να προχωρήσουμε στον ίδιο δρόμο, μαζί με τον Γιώργο Μαρκόπουλο και την «Αυτοδιοίκηση για τον άνθρωπο». Γιατί το  Γαλάτσι το αξίζει!»

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει