Κοπή πίτας από το Γυμναστήριο γυναικών του δήμου Γαλατσίου

NEA , , Updated

Το Γυμναστήριο Γυναικών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα

Σε μία όμορφη και κεφάτη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στις 19:30μ.μ στο Γυμναστήριο Γυναικών του Δήμου Γαλατσίου (Εκάτης 7), τα μέλη μαζί με το προσωπικό του γυμναστηρίου, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, παρουσία του Δημάρχου Κυριάκου Τσίρου, της Προέδρου και Αντιπροέδρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, Χριστίνας Παπαδιονυσίου και Χριστίνας Μπούρα αντίστοιχα, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων. Οι 20 τυχεροί της βραδιάς που πέτυχαν τα φλουριά κέρδισαν ωραία δώρα.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος ευχαρίστησε το προσωπικό του γυμναστηρίου, ευχήθηκε τα καλύτερα σε όλους για το νέο έτος και στη συνέχεια, με τη δήλωσή του ότι θα μειωθεί η ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο κατά το ήμισυ, καταχειροκροτήθηκε από όλες τις γυναίκες.

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Χριστίνα Παπαδιονυσίου ευχήθηκε καλή χρονιά, ευχαρίστησε τις γυμνάστριες για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και την προσφορά τους στο γυμναστήριο γενικότερα και υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους για οτιδήποτε χρειαστεί.

Η εκπρόσωπος των γυναικών κα. Σούλα Τσίτσα ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη γενναιόδωρη μείωση της συνδρομής και για τη συνεχή στήριξη των γυναικών του γυμναστηρίου, καθώς και για τα νέα όργανα γυμναστικής που παρέλαβαν πρόσφατα. Επίσης είπε χαρακτηριστικά ότι: «χάρη σε σας Δήμαρχε καταφέρνουμε και λειτουργούμε στο γυμναστήριο χωρίς προβλήματα και με όλα τα απαραίτητα για τη γυμναστική μας».

Η βραδιά ήταν γεμάτη μουσική, χορό και πολλά εδέσματα. Οι γυναίκες του γυμναστηρίου με τον αυθορμητισμό και την ζωντάνια τους παρέσυραν τους παρευρισκόμενους. Μέσα στο κλίμα της αποκριάς όλοι τους χόρεψαν και ξεφάντωσαν μοιράζοντας ευχές για μία δημιουργική και επιτυχημένη χρονιά.

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει