Προς Γαλάτσι η ΑΕΚ

NEA , , Updated

Όταν ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος άνοιξε θέμα γηπέδου στην κοπή της πίτας της μπασκετικής ΑΕΚ κάτι ήξερε. Στην κοπή της πίτας της ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ πριν από λίγο ανακοίνωσε, ότι βρήκε τον πιο ισχυρό σύμμαχο για το Ολυμπιακό Κλειστό του Γαλατσίου: Τον δήμο Γαλατσίου!

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση: "Συνάντηση είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΑΕΚ Κωνσταντίνος Κοτσάτος με τον Δήμαρχο Γαλατσίου Κυριάκο Τσίρο αναφορικά με την χρήση του Ολυμπιακού κλειστού της περιοχής από τα τμήματα της Ερασιτεχνικής τα επόμενα χρόνια.Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα συναινέσει για να πάρει την χρήση του κλειστού η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και πλέον θα ενταθούν οι επαφές με το ΕΤΑΔ (Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου) όπου και ανήκουν οι συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις”.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες προωθείται σχέδιο ενοικίασης για τα επόμενα 50 χρόνια, προκειμένου εκεί να στεγαστούν και το Μπάσκετ και όλα τα Τμήματα του συλλόγου. Στο πλάνο συμπεριλαμβάνεται και κατασκευή ενός ακόμη κλειστού γηπέδου, 1500 θέσεων, στον ίδιο χώρο.

ebasket.gr

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει