Ο Σπύρος Παναγιώτου για επικεφαλής της παράταξης "Ενότητα για την Ανατροπή"

NEA , , Updated

Ο Σπύρος Παναγιώτου είναι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Ενότητα για την Ανατροπή",  καθώς εξελέγη από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Γαλατσίου με 72 ψήφους έναντι 42 του Πέτρου Κατσάκου.

Ο Σπύρος Παναγιώτου γεννήθηκε το 1960 στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας και ζει στο Γαλάτσι από το 1964, όπου και τελείωσε το Δημοτικό και το Γυμνάσιο. Σπούδασε στο Γεωργικό πανεπιστήμιο της Αθήνας (Γεωπονική). Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος το 2006 με τους Πολίτες σε Δράση (Ελένη Αυλωνίτη) και το 2010 με τον Άλλο Δρόμο (Άρης Παπαδοκωστόπουλος). Είναι από τα ιδρυτικά μέλη της "Κίνησης Αντίστασης και Αλληλεγγύης" με ιδιαίτερη δράση στους "Χωρίς Μεσάζοντες".

Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση της Ελένης Αυλωνίτη να αποσύρει την υποψηφιότητά της. Όπως ανέφερε η ίδια, ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποφασίσει από ποιο πόστο θα προσφέρει πλέον. 

Το Σάββατο 8/2 (ώρα 4:00 μ.μ.) στο "Καμίνι", η Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης "Ενότητα για την Ανατροπή", θα αποφασίσει με ψηφορία για τον επικεφαλής, επιβεβαιώνοντας τoν Σπύρο Παναγιώτου ή αποφασίζοντας για κάποια άλλη υποψηφιότητα που θα προταθεί από τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης.

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει