Δύο νέα απορριμματοφόρα παρέλαβε ο Δήμος Γαλατσίου

NEA , , Updated

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Γαλατσίου παρέλαβε δύο ολοκαίνουρια απορριμματοφόρα την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014. Η διαδικασία της προμήθειας ξεκίνησε μέσα στο 2013 και ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την επίσημη παραλαβή των οχημάτων, τα οποία θα μεγαλώσουν το στόλο της υπηρεσίας καθαριότητας, συμβάλλοντας παράλληλα τα μέγιστα στη διατήρηση μιας καθαρής πόλης!


Τα καινούρια απορριμματοφόρα είναι μάρκας Mercedes και χωρητικότητας 14 και 10 m³ αντίστοιχα. Βασικό κριτήριο επιλογής ήταν η ευελιξία τους, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν μια δύσκολη γεωμορφολογικά περιοχή, όπως είναι το Γαλάτσι, καθώς και η ποιότητα κατασκευής τους που  εγγυάται ασφαλή και γρήγορη αποκομιδή για τον εργαζόμενο, αλλά και λιγότερο θόρυβο για τον πολίτη. Σύντομα τα νέα απορριμματοφόρα θα έχουν πινακίδες κυκλοφορίας και οι δημότες θα τα δουν εν δράσει στους δρόμους της πόλης μας.

Επίσης, εντός του έτους 2014 έχει προγραμματιστεί από το Δήμο η προμήθεια ακόμα δύο απορριμματοφόρων ολοκληρώνοντας έτσι την ανακαίνιση του στόλου καθαριότητας, με στόχο την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στο δημότη.

Την παραλαβή των απορριμματοφόρων εκ μέρους του Δήμου έκαναν ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νικόλαος Νίκου.

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει