Νέο τρακάρισμα στο Γαλάτσι

NEA ,

Μετά το τρακάρισμα της προηγούμενης Κυριακής, στην διασταύρωση των οδών Γαλατσίου & Βεΐκου, όπου και συγκρούστηκε Ι.Χ. αυτοκίνητο με πεζό την ώρα που επιχειρούσε να διασχίσει τις διαβάσεις, νέο τρακάρισμα είχαμε σήμερα το μεσημέρι κατά τη 1 η ώρα στην πόλη μας.

Το τρακάρισμα έγινε στην διασταύρωση των οδών Δρίσκου & Κερκύρας, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο παραβίασε το STOP και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που κατέβαινε την οδό Κερκύρας. Από την σύγκρουση ευτυχώς αυτή τη φορά δεν είχαμε τραυματισμούς, παρά μόνο υλικές ζημιές στα δύο αυτοκίνητα, αλλά και σε σταθμευμένα οχήματα. Στο σημείο έσπευσε οδική βοήθεια, η οποία μέχρι και πριν λίγη ώρα κατέγραφε τις ζημιές που προκλήθηκαν στα σταθμευμένα οχήματα

Αποδεικνύεται άλλη μια φορά πόσο αναγκαίο είναι οι οδηγοί να προσέχουν όταν οδηγούνε εντός της πόλεως και μάλιστα μέσα σε στενά, αφού αρκετοί παραβιάζουν συστηματικώς στοιχειώδεις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να προκαλούνται αρκετά συχνά τροχαία ατυχήματα και μάλιστα σε βαθμό πιο συχνό σε σχέση με αυτοκινητοδρόμους.

 Είναι απόλυτη ανάγκη να αλλάξει η οδηγική παιδεία που μας χαρακτηρίζει ως λαό και πάνω απ' όλα να σεβόμαστε τα σήματα της τροχαίας δίχως να θεωρούμε ότι ο δρόμος είναι δικός μας και μόνο. Δεν έχουν τοποθετηθεί άσκοπα στους δρόμους. Δεν χρειάζεται να θρηνήσουμε θύματα για να προσέχουμε στους δρόμους.

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει