Οι Πελοποννήσιοι του Γαλατσίου έκοψαν την πίτα τους

NEA , , Updated

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ

Το πρωί της Κυριακής της 19-1-2014 οι Μοραΐτες της πόλης μας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίττα τους στα γραφεία του Συλλόγου.

Μαζεύτηκε πολύ κόσμος και την τελετή ευλόγησε ο αιδεσιμώτατος πατέρας Αντώνιος Κούκλης Πελοποννήσιος και αυτός ,ο οποίος με τον μεστό του λόγο έθεσε τα προβλήματα που υπάρχουν στους Συλλόγους και έδωσε το έναυσμα για τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα που τα τραγούδησαν όλοι μαζί.

Η τελετή ξεκίνησε με τον Γραμματέα Παγιώτα Παν. να προσφωνεί τους επισήμους και μετά τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος κ.Μπελίτσης Γ., ο οποίος ζήτησε από τους υποψήφιους για τις Δημ. εκλογές να δεσμευτούν ότι θα συζητήσουν με τους συλλόγους τα προβλήματα στέγασής τους και τα έξοδα για την ύπαρξή τους που δεν καλύπτονται με έναν ετήσιο χορό την στιγμή που λίγοι από τα μέλη πλέον ,πληρώνουν την ετήσια συνδρομή τους λόγω της κρίσης και των οικογενειακών προβλημάτων.

Η τελετή συνεχίστηκε με την κοπή της πίττας και το μοίρασμα των κομματιών σε όλους τους παρευρισκομένους  και αμέσως  μετά ακολούθησαν τα κεράσματα και γλέντι πελοποννησιακό .

Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ.Κυριάκος Τσίρος, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβ. κ. Τσιρώνης Κ., Αντ/μαρχοι, Δημ. Σύμβουλοι και πρόεδροι τοπικών Συλλόγων και φορέων της πόλης μας

 Μετά τιμής για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΕΛΙΤΣΗΣ Γ.                               ΠΑΓΙΩΤΑΣ  Π.

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει