Εκστρατεία ενημέρωσης καρδιαγγειακού κινδύνου στο Γαλάτσι

NEA ,

Ο Τομέας Υγείας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου συνεχίζει με δυνατότερους ρυθμούς την εκστρατεία ενημέρωσης των συνδημοτών μας για τον τεράστιο κίνδυνο που διατρέχουμε όλοι μας, άνδρες και γυναίκες, όσον αφορά τις παθήσεις που μπορούν να δημιουργηθούν από προβλήματα στην καρδιά, στα αγγεία, από τη χοληστερίνη και το κάπνισμα, ειδικά σε όσους είναι από 40 έως 60 ετών.
 
Για το θέμα αυτό συνεργαζόμαστε με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής της Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, το Ινστιτούτο Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής (ΙΚΠΙ) και το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας (ΕΛΙΚΑΡ), χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία διαπρεπών επιστημόνων των φορέων αυτών.
 
Έτσι, μπορούμε με μια μέτρηση της πίεσης και απαντώντας σε απλές ερωτήσεις (όπως χοληστερίνη, ηλικία, κάπνισμα), να εκτιμήσουμε τον καρδιαγγειακό κίνδυνο του καθένα από εμάς.
 
Στη συνέχεια, ακολουθώντας απλές οδηγίες και με κάποιες μικρές αλλαγές στον τρόπο ζωής, μπορούμε να μειώσουμε αυτόν τον κίνδυνο, βελτιώνοντας, έτσι την ποιότητα ζωής μας. 
 
Το προσωπικό του Τομέα Υγείας, περιμένει όλους τους δημότες του Γαλατσίου, καθημερινά στο Ιατρείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας, για την εκτίμηση του κινδύνου καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Υπεύθυνη προγράμματος:
Στέφου Σταματία, τηλ. 210-2143376, 210-2222011

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει