Βιωματικό Σεμινάριο από τον ΠΑΣ Γαλάτσι

NEA , , Updated

Το αθλητικό σωματείο ποδοσφαίρου ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς προς τους δημότες του Δήμου Γαλατσίου, διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο με θέμα"Γονιός: ένας δύσκολος ρόλος"

Στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες της εποχής μας, ο κάθε γονέας καλείται να ανταπεξέλθει σε μια σειρά από προκλήσεις και δυσκολίες απέναντι στις οποίες βρίσκεται αβοήθητος.

Ο ρόλος του Γονέα είναι ένας άγραφος ρόλος, ο οποίος δεν διδάσκεται, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα απαιτητικός σε κάθε αναπτυξιακή φάση των παιδιών.

Στο συγκεκριμένο βιωματικό σεμινάριο, χρησιμοποιώντας το ψυχοδραματικό παιχνίδι, θα διερευνηθούν οι τρόποι και οι δυνατότητες που έχει ο Γονέας για να ανταποκριθεί με επάρκεια στις μεγάλες απαιτήσεις του ρόλου του.

Οι Γονείς μέσα από το παιχνίδι - όπως ακριβώς τα παιδιά - θα ανακαλύψουν νέους τρόπους για να ανταπεξέλθουν, τόσο στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των παιδιών όσο και στις δικές τους.

Το βιωματικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26/1/14 στη Σχολή χορού MARIEE WISEMAN-ΚΑΨΗ, Αγίας Ειρήνης 16.


Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος θα πραγματοποιηθούν δύο(2) βιωματικές ομάδες (group), στις 11.30 πμ και στις 17.30 μμ. Η διάρκεια του βιωματικού σεμιναρίου θα είναι 2 ώρες.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα ζευγάρι κάλτσες, διότι τα παιχνίδια του σεμιναρίου θα γίνουν χωρίς παπούτσια.

Δεν απαιτείται καμία προϋπόθεση συμμετοχής και θα είναι εντελώς δωρεάν.

Εισηγητής του βιωματικού σεμιναρίου θα είναι ο ψυχολόγος Κεβόπουλος Σταύρος, επιστημονικά υπεύθυνος της Κοινωνικής Επανένταξης του 18 άνω – ψυχοθεραπευτής – ψυχοδραματιστής.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6937-312379 , 10:00-13:00 και 18:00-21:30

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ- Κ.ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ                                                                                   

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ-Δ. ΙΟΡΔΑΝΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει