ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ‘Η ΑΡΓΩ’

NEA ,

Στις 12 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 12 μ.μ., οι Θεσσαλοί έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην κατάμεστη αίθουσα του συλλόγου.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου παρευρέθη τόσο μέγα πλήθος Θεσσαλών και φίλων του συλλόγου γεγονός που σχολίασε ο Πρόεδρος του συλλόγου κος Γιάννης Κουσαΐτης και το απέδωσε στην αγάπη που τρέφει ο κόσμος απέναντι στο σύλλογο.

Επί πλέον ο Πρόεδρος στην ομιλία του αφού ευχήθηκε ένα υγιές, δημιουργικό και ειρηνικό νέο έτος, σε όλους τους παρευρισκομένους και στις οικογένειές τους, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει τόσο ο κόσμος, όσο και η πατρίδα μας και τόνισε ότι μέσα από τον πολιτισμό, την αλληλεγγύη και την ομόνοια  θα μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι και να ξεπεράσουμε τις δύσκολες  μέρες που διανύουμε.

Τόνισε επίσης την επιτακτική ανάγκη ύπαρξης συλλόγων στην πόλη μας, γιατί μέσα από τους συλλόγους καλλιεργείται υψηλά το αίσθημα του εθελοντισμού και της προσφοράς, στοιχεία απαραίτητα για την βιωσιμότητα του έθνους μας.

Την κοπή της πίτας παρακολούθησαν πλήθος επισήμων, μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κος Κυριάκος Τσίρος , και επίτιμο μέλος του συλλόγου, ο  Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Κος Κωνσταντίνος Τσιρώνης, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Κωνσταντίνος, Χριστοδούλου Αγαμέμνων, ο  Δημ. Σύμβουλος και υπεύθυνος υγείας Μπούρας Αθανάσιος, οι Δημ. Σύμβουλοι Πρωτονοτάριος Μανώλης, Κούλης Κανέλλος, Λουκάς  Αναστάσιος, Ζώμπος Κωνσταντίνος, Μανιάτης Ιωάννης, Λεπίδα Ντάγλα Σοφία, Μαγκανάρης Νίκος, Σιδερής Γιάννης, Αυλωνίτου Ελένη, Ζέρβα  Έλενα, Παπαδοκωστόπουλος Άρης, καθώς και οι Πρόεδροι διαφόρων Συλλόγων και Φορέων.

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει