«Μπες στη μάχη για το συνάνθρωπο-Πάρε μέρος στο ομαδικό παιχνίδι δράσης»

NEA ,


Ο  Δήμος Γαλατσίου και η Battlefield Live Hellas ψυχαγωγούν μικρούς και μεγάλους και  δίνουν μια ξεχωριστή «μάχη» για το συνάνθρωπο μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων .


Από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου,

στο κέντρο της πόλης,στη συμβολή των οδών  Λεωφ. Γαλατσίου και Λυσίου, μικροί και μεγάλοι θα έχουν

τη δυνατότητα να διασκεδάσουν με το συναρπαστικό παιχνίδι δράσης Laser Tag και παράλληλα να βοηθήσουν το συνάνθρωπο.


Την Παρασκευή 20 και 27 Δεκεμβρίου «εισιτήριο» για τη συμμετοχή στο τουρνουά Laser Tag, θα είναι η συμβολική  προσφορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γαλατσίου.


Ωστόσο, οι «προσφορές» για το συνάνθρωπο θα γίνονται δεκτές όλες τις μέρες διεξαγωγής του παιχνιδιού.


Τα τρόφιμα θα παραλαμβάνονται από εθελοντές της Κοινωνικής Υπηρεσίας.


Το Laser Tag προσφέρει μια πρωτότυπη διασκέδαση που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα, συνδυάζοντας περιπέτεια, δράση, σύγχρονη τεχνολογία και ασφάλεια.


Αφορά ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα παιχνίδι δράσης που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα στα παιδιά και τους νέους.


Εν συντομία, είναι ένα ομαδικό παιχνίδι δράσης, ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι χρωματοσφαίρισης- ‘paintball’ που χρησιμοποιεί  υψηλής τεχνολογίας (high tech) εξοπλισμό (με υπέρυθρες σαν τα τηλεκοντρόλ), καθιστώντας τα ένα από τα ασφαλέστερα του είδους καθώς δεν πονάει, δε λερώνει και δε χρειάζεται προστατευτικό εξοπλισμό. Το παιχνίδι ακολουθεί κανόνες στρατηγικής και οι παίκτες συνήθως χωρίζονται σε δύο ομάδες και κερδίζει αυτή που πετυχαίνει το τιθέμενο σενάριο δράσης.


Η Δημοτική Σύμβουλος Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Χριστίνα Μπούρα σας καλεί να πάρετε μέρος σε αυτή την ξεχωριστή «μάχη» για το συνάνθρωπο μας, απολαμβάνοντας το απόλυτο τουρνουά Laser Tag στο κέντρο της πόλης μας και νιώθοντας συγχρόνως της αξία της προσφοράς.

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει