Τελεσίδικη καταδίκη του δημάρχου Κ. Τσίρου για παράνομες διαφημιστικές πινακίδες

NEA ,

Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου το πενταμελές Εφετείο Αθηνών αποφάσισε την τελεσίδικη καταδίκη του Δημάρχου Γαλατσίου  για υπόθεση που αφορά θάνατο οδηγού από παράνομη διαφημιστική πινακίδα..

Ο δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή για την ύπαρξη πινακίδας σε νησίδα της λεωφόρου Βείκου που προκάλεσε τον θάνατο του 21χρονου οδηγού ΙΧ Παναγιώτη Καραλή στις 18 Οκτωβριου 2007...

"Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013, είχε γίνει στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, αυτεπάγγελτα το ποινικό, για τη δολοφονία του 21χρονου Παναγιώτη Καραλή κατά την πρόσκρουση σε διαφημιστική πινακίδα στη λεωφόρο Βείκου στις 18/10/ 2007. Κατηγορούμενοι στη δίκη ήταν η εταιρία Master Media και ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος.Το δικαστήριο είχε αθωώσει  την εταιρία Master Media και είχε καταδικάσει  τον δήμαρχο Γαλατσίου σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή.Ο  κ. Τσίρος είχε τότε άσκήσει  έφεση εναντίον της απόφασης αυτής."

ΥΓ.Οι διαφημιστικές πινακίδες βέβαια,για μα μην υπάρξει παρεξήγηση, είχαν τοποθετηθεί επί  Δημαρχίας του Θ. Τούντα και είχαν αποδώσει αρκετά έσοδα στον Δήμο Γαλατσίου.Απλά για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται το "ότι λάμπει ..δεν είναι χρυσός"

πηγή από: e-galatsi

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει