Η Δράση για το ζήτημα του Άλσους Βεΐκου

NEA , , Updated

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιό μας στη συνεδρίαση της 25.11.2013, συζήτησε σε βάθος το πρόβλημα του ‘’Άλσους Βεΐκου’’και των εγκαταστάσεων σε αυτό που είναι κλειστές ή λειτουργούν χωρίς τους επιβαλλόμενους κανόνες ασφαλείας, φύλαξης και τάξης:
Στην ίδια ενότητα μπήκε και το προβλημα’’Παλαί’’.
Το Δ. Σ. αποφάσισε: εκφράζει τη λύπη του γιατί,για μια ακόμη φορά, για ένα ζωτικό τοπικό θέμα ,οι ζωντανές δυνάμεις της πόλης δεν μπόρεσαν να βρεθούν σε κοινή γραμμή διεκδίκησης και δράσης.
Δηλώνει την αλληλεγγύη του και τη στήριξη των απολυμένων συμβασιούχων εργαζόμενων,η απομάκρυνση των οποίων παρέλυσε τη λειτουργία του Αλσους.
Αντιπαρέρχεται ως προεκλογικές - υποκριτικές τις δηλώσεις ενδιαφέροντος για το Αλσος και συμπαράστασης στους απολυμένους, της Δημοτικής αρχής, από την οποία απουσιάζει, καθ όλη τη διάρκεια της θητείας της, η πρόβλεψη και η πολιτική διαχείρισης του προσωπικού (Μανατζμεντ). Είναι ηχηρή η ‘’κουφαμάρα΄΄ της μπροστά στις κραυγές του Άλσους για τη στοιχειώδη συντήρησή του, το φωτισμό του, την ασφάλειά του...
Αναβάλει την, από κοινού με άλλους φορείς και πολίτες, προγραμματιζόμενη γιά τις 30.11.13 ‘’σημειολογική’’ εκδήλωση πορείας καθαριότητας και διεκδίκησης μέσω λεωφ. Βεΐκου στο Άλσος Βεΐκου και εν συνεχεία περίβολο Αγ.Γεωργίου και "ΠΑΛΑΙ",προσβλέποντας σε μιά πανγαλατσιώτικη συσπείρωση, μοναδικής προϋπόθεσης να εξασφαλίσει ελεύθερο αθλητισμό και πολιτισμό στις δημόσιες αυτές εγκαταστάσεις.
Θέτει τις εθελοντικές δυνάμεις του φορέα μας στην υπηρεσία των αθλητικών σωματείων, σε μια μεγάλη κινητοποίηση των γονιών των αθλούμενων παιδιών και λοιπών πολιτών, σε διαρκή αγώνα ενάντια στη προωθούμενη ιδιωτικοποίηση με τη διατήρηση ανοιχτών των αθλητικών εγκαταστάσεων .

 Γαλάτσι 26.11.2013

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει