Δήλωση του δημάρχου Γαλατσίου κ. Κυριάκου Τσίρου για τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Άλσος Βεΐκου

NEA ,

Ο δήμαρχος Γαλατσίου κος Κυριάκος Τσίρος παρέθεσε δελτίο τύπου σχετικά με το θέμα λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Άλσος Βεΐκου.

"Από την έναρξη της Δημαρχιακής μου θητείας, το 2007, φρόντισα ώστε το Άλσος Βεΐκου να αποκτήσει όλα όσα απαιτούνταν για την άριστη λειτουργία του, έτσι ώστε να αποτελέσει έναν πρότυπο χώρο αναψυχής αλλά και φιλοξενίας αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων για όλους τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου.

Δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που εργάζονται στο Άλσος, οι οποίοι αναμφίβολα είναι οι πραγματικοί στυλοβάτες της προσπάθειας μας για την ορθή λειτουργία και συντήρησή του, είναι συμβασιούχοι συγκεκριμένων ειδικοτήτων και ο Δήμος δεν έχει την δυνατότητα να τους αναπληρώσει με μόνιμο προσωπικό αντίστοιχων ειδικοτήτων τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2016.

Πρόσφατα, η μνημονιακή πολιτική επέβαλλε την προσωρινή απομάκρυνση αυτών των εργαζομένων, οι οποίοι πλέον διεκδικούν το δικαίωμά τους στην εργασία μέσω δικαστικού αγώνα.

Ο Δήμος Γαλατσίου είναι στο πλευρό τους, συμπαρίσταται στο δίκαιο αγώνα τους και θα κάνει ότι μπορεί ώστε να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους.

Ο πιο φιλόξενος πνεύμονας πρασίνου της Αττικής, το Άλσος Βεΐκου, παραμένει ανοικτός
και οι αθλητικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται μέσα σε αυτό (κολυμβητήριο, γήπεδα τένις) θα επαναλειτουργήσουν πλήρως στις αρχές Δεκεμβρίου 2013."

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει