Ενέργειες της Λαϊκής Επιτροπής Γαλατσίου για την επαναλειτουργία του Άλσους Βεΐκου

NEA , , Updated

Αγωνιστικές πρωτοβουλίες για να λειτουργήσουν άμεσα, πλήρως και με ασφάλεια οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο Άλσος Βεΐκου παίρνει η Λαϊκή Επιτροπή.

Τη Δεύτερα η Λαϊκή Επιτροπή Γαλατσίου διοργάνωσε σύσκεψη με αφορμή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά τις απολύσεις 26 εργαζομένων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού και τα προβλήματα στη λειτουργία του Αθλητικού Κέντρου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων και συλλόγων γονέων του Δήμου και αναδείχτηκαν οι σοβαρές ευθύνες, τόσο των κυβερνήσεων όσο και των δημοτικών αρχών, για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Αποφασίστηκε ότι τη Δευτέρα 25 Νοέμβρη, ημέρα που θα διεξαχθεί η δίκη των 26 εργαζομένων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού για το δικαίωμά τους στη δουλειά, θα προχωρήσουν σε 24ωρο κλείσιμο όλων των εγκαταστάσεων στο Άλσος Βεΐκου και αποχή των αθλητικών συλλόγων από όλες τις δραστηριότητες. 

Στις 6.30 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Παλιό Τέρμα Γαλατσίου (Λ. Βεΐκου και Λ. Γαλατσίου). Την ίδια ημέρα μια αντιπροσωπεία θα παρευρεθεί στο δικαστήριο, στην εκδίκαση της υπόθεσης των 26.

πηγή: ingalatsi.gr

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει