e-πρωταγωνιστές: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

NEA , , Updated

e-πρωταγωνιστές

Ανακοίνωση-Πρόσκληση

e-πρωταγωνιστές

Ανακοίνωση - Πρόσκληση

Φίλες και φίλοι αγαπητοί συμπολίτες,

Η δημοτική κίνηση e-πρωταγωνιστές”, είναι μια ομάδα από νέα πρόσωπα και νέους ανθρώπους στα τοπικά δρώμενα. Μετά από 2 χρόνια ανταλλαγής απόψεων, σκέψεων και προτάσεων για τον δήμο Γαλατσίου, καταθέτουμε επίσημα πρόταση για υποψήφιο δήμαρχο με επικεφαλής του συνδυασμού τον Τάσο Πασπάλα. Καλούμε ταυτόχρονα όλους τους πολίτες του δήμου Γαλατσίου να στηρίξουν την προσπάθεια  των πρωταγωνιστών, σε έναν αγώνα διαρκείας κόντρα σε κάθε αναχρονιστική λογική, πέρα από κομματικά στεγανά και πολιτικές αυθεντίες.

Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές !!!

Πρωταγωνιστές στην πόλη του Γαλατσίου, είναι οι άνεργοι,  οι εργαζόμενοι, οι μαθητές, οι φοιτητές, οι μικροεπαγγελματίες, ο κάθε πολίτης που τούτη την ώρα δοκιμάζεται η υπόληψή του, η αξιοπρέπεια, η οικογενειακή του συνοχή.

Πρωταγωνιστές, είναι τα παιδία μας, που μόχθησαν να αποκτήσουν πτυχία, ξένες γλώσσες, ντοκτορά και τώρα στέκονται στο περιθώριο της ανεργίας και της απόγνωσης.

Πρωταγωνιστές, είμαστε όλοι εμείς που παραμείναμε στον τόπο μας να αγωνιστούμε δίπλα στην οικογένεια, να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο, και να φέρουμε πίσω, όσους οι αμετανόητοι πολιτικοί έστειλαν μετανάστες.

Πρωταγωνιστές είναι όλοι όσοι αρνούνται την τυφλή βία, όσοι πιστεύουν στην δημοκρατία, στον αγώνα, “στην αγωνία αυτού του τόπου για ζωή”.

Πρωταγωνιστές είμαστε όλοι εμείς που θα αγωνιστούμε, για το ξερίζωμα της υπόσχεσης, της οικογενειοκρατίας, της διαπλοκής.

Πρωταγωνιστές είμαστε όλοι εμείς που στις επόμενες δημοτικές εκλογές με τον ενθουσιασμό της νιότης και την πείρα των ωρίμων, θα ανατρέψουμε το ξεπερασμένο και φθαρμένο καθεστώς διοίκησης του δήμου Γαλατσίου.

Πρωταγωνιστές είμαστε όλοι εμείς που δεν ανεχόμαστε πριν τις δημοτικές εκλογές, να μας κλείνουν το μάτι, να μας χτυπούν την πλάτη, και να μας γεμίζουν κούφια λόγια και υποσχέσεις.

Πρωταγωνιστές είμαστε εμείς που θα πούμε όχι σ’ αυτούς που αντιλαμβάνονται την εμπλοκή τους στην τοπική αυτοδιοίκηση ως μέσον αναγνωρισιμότητας, γοητείας και life Style. Θα πούμε όχι σ’ αυτούς που στα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου δεν έχει καταγραφεί έστω και μια φορά η ανάσα τους, πόσο μάλλον κάποια παρέμβαση, ερώτηση ή πρόταση. Αυτοί είναι σήμερα οι τοπικοί άρχοντες πού με την ψήφο μας εκλέξαμε και δικαιωματικά μας ανήκουν, επιμένουν δε καρφωμένοι στις καρέκλες τους μονίμως αδιάβαστοι και αβασάνιστοι, διεκδικώντας και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές την ανυπαρξία τους. Αξίζει να επισημάνουμε μικρές εξαιρέσεις, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, οι οποίες με την στάση τους και την παρουσία τους αναβαθμίζουν την εικόνα ενός θλιβερού δημοτικού συμβουλίου.

Πρωταγωνιστές αυτής της πόλης, είμαστε όλοι εμείς, που στις επόμενες δημοτικές εκλογές οφείλουμε να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στους θιασώτες του αναχρονισμού, στους ίδιους ανθρώπους που «έρχονται να μας σώσουν με την ίδια συνταγή που μας σκότωσαν».

Όλα αυτά που πρέπει να κάνεις, γιατί τα οφείλεις στον εαυτό σου, είναι οι Πρωταγωνιστές.

Αν θέλεις απλά να συνεισφέρεις ….διάδωσέ το.

Αν θέλεις να συμμετέχεις έλα μαζί μας.

Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού
Τάσος Πασπάλας
Τηλ. Επικοινωνίας 6977310208

www
.e-protagonistes.gr

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει