"Ρωμαίος και Ιουλιέτα" απο τη θεατρική ομάδα του 3ου Γενικού Λυκείου Γαλατσίου

NEA ,

Η θεατρική ομάδα του 3ου Γενικού Λυκείου Γαλατσίου παρουσίασε την παρωδία του Μπόστ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο ανοικτό θέατρο του Άλσους Βείκου το απόγευμα της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου.

Οι μικροί ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και συγκίνησαν τον κόσμο που βρέθηκε στο Ανοικτό θέατρο να παρακολουθήσει αυτή την όμορφη και γεμάτη ζωντάνια παράσταση.

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Σοφία Λεπίδα Ντάγλα και ο Διευθυντης του 3ου Γενικού Λυκείου Γαλατσίου Κωνσταντίνος Κοκκίνης που προλόγισαν την εκδήλωση, τόνισαν τη σημασία της ενασχόλησης με την τέχνη απο μικρή ηλικία και ιδιάιτερα μέσα απο την μικρή Κοινωνία του Σχολείου.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια του έργου είχε η Δήμητρα Ριμπά, ο Αδάδ Αδαμόπουλος και η Χαρίκλεια Τσούτσια. Τα σκηνικά επιμελήθηκε η Δέσποινα Μουστάκα , τα κοστούμια η Στυλιανή Κορρέ και το Μοντάζ η Ελένη Ζαλαβρά.

Έπαιξαν οι μαθητές: Γεωργάκη Ελεάννα, Ζαμάνου Σωτηρία, Ιωάννου Βασίλειος, Κατσώρας Νικόλαος, Κιούσης Νικήτας, Κόρα Πάμελα, Μπουλούτης Μαρίνος, Παπαδάκη Παναγιώτα, Παππά Γλυκερία, Σάαντε Πωλίνα, Τσιούτσιας Γεώργιος. Σκηνικά: Μουστάκα Δέσποινα, με βοηθούς τους μαθητές: με βοηθούς τους: Π. Κόρα, Σ. Κουκούριν, Δ. Μουστάκα, Ε. Μουστάκα, Ε. Νιαβή, Μ. Παρασκευοπούλου, Α. Τσαμπουνάρη. Κοστούμια: Στυλιανή Κορρέ, Μοντάζ: Ελένη Ζαλαβρά, Σκηνοθετική επιμέλεια: Αδάμ Αδαμόπουλος, Δήμητρα Ριμπά, Xαρίκλεια Τσιούτσια.

H εφημερίδα μας συγχαίρει όλους τους συντελεστές της παράστασης αυτής.

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει