Εκλογές στον Σύνδεσμο δήμων για Προστασία και Ανάπλαση Τουρκοβουνίων (ΣΠΑΤ)

NEA , , Updated

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γαλατσίου Γιάννης Μανιάτης,είναι ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων(ΣΠΑΤ)...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Μετά από εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στην έδρα του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων, σύμφωνα με το άρθρο 246 παρ. 7 εδαφ. 4 του Ν. 3463/2006 όπως ισχύει σήμερα, για την ανάδειξη Προέδρου, Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπροέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου, την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013 και την Τρίτη 23 Ιουλίου 2013 αντίστοιχα, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου εξελέγη ο κ. Ιωάννης Μανιάτης, Δημοτικός Σύμβουλος Γαλατσίου, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου η κα Ζωή Ράπτη, Δημοτική Σύμβουλος Φιλοθέης- Ψυχικού και Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής ο κ. Πέτρος Μπουρδούκος, Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας. Η θητεία τους θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της παρούσας δημοτικής περιόδου.

 

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου

Ιωάννης Μανιάτης,

 

Μαραθωνοδρόμου 95, 15452 Ψυχικό

τηλ.: 210 6794000, εσωτ. 752                                               

e-mail : sdtourkovounia@gmail.com

"Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (ΣΠΑΤ), απαρτίζεται από τους Δήμους Γαλατσίου, Ν. Ιωνίας, Φιλοθέης και Ψυχικού"

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει