Αυτοί είναι “e-πρωταγωνιστές”

NEA , , Updated

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση βράβευσης αθλητών του Γαλατσίου, η οποία διοργανώθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του πνευματικού κέντρου του δήμου στις 14 Ιουνίου από την Δημοτική κίνηση “e-πρωταγωνιστές” με επικεφαλής τον Τάσο Πασπάλα. Στην εκδήλωση αυτή δόθηκε η δυνατότητα στους δημότες του Γαλατσίου να γνωρίσουν από κοντά όχι μόνο τους Γαλατσιώτες αθλητές, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται η νέα αυτή δημοτική κίνηση, όπως επεσήμανε ο επικεφαλής, «την τέχνη, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό».

 Μετά την συνοπτική εισαγωγή του Τάσου Πασπάλα, ακολούθησε η καλοδουλεμένη και εντυπωσιακή παρουσίαση των αθλητών και απονομή των βραβείων από τους Γιώργο Μπάστα και Σπύρο Θειακό στους νεαρούς αθλητές της πόλης μας που διακρίθηκαν για το ήθος και τις αγωνιστικές τους επιδόσεις. Συγκεκριμένα τιμήθηκε ο Γαλατσιώτης παγκόσμιος πρωταθλητής ενόργανης γυμναστικής στις ασκήσεις εδάφους Λευτέρης Κοσμίδης από τον Τάσο Πασπάλα. Ο έμπειρος και πολυνίκης αθλητής μας βράβευσε με τη σειρά του τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και της εθνικής Εφήβων Κωνσταντίνο Βλάχο. Από τον χώρο του Taekwondo, βραβεύτηκε ο πρωταθλητής Ελλάδος του Συλλόγου Αττική Ένωση Ανδρέας Μαγγιώρος, από τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου κύριο Γιάννη Ζαβιτσάνο. Επίσης, τιμήθηκαν από τον προπονητή ενόργανης Θανάση Κοσμίδη δύο Γαλατσιώτισσες της ρυθμικής γυμναστικής, η πρωταθλήτρια Ελλάδος Ειρήνη Γκολφινοπούλου και η διακριθείσα σε πολλά πανελλήνια πρωταθλήματα Αντωνία Μπαρκούκη μαζί με τις προπονήτριές τους Μαρία Αντύπα και Βικτωρία Γώγου. Τέλος, τιμήθηκαν οι φετινές πρωταθλήτριες ΕΣΚΑ οι ομάδες καλαθοσφαίρισης Παγκορασίδων, Κορασίδων και Νεανίδων της ΑΕ Γαλατσίου μαζί με τους προπονητές τους Άκη Χρυσικάκη (νεανίδες) και Αντώνη Ανδριόπουλο (παγκορασίδες, κορασίδες). Άξιο αναφοράς ότι ήταν η πρώτη φορά που και τα τρία τμήματα μπάσκετ του συλλόγου αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες μέσα στην ίδια χρονιά. Τις Παγκορασίδες βράβευσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ρουμελιωτών Γαλατσίου Δημήτρης Τούντας, και τις Κορασίδες ο γιατρός και πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλών Γαλατσίου κύριος Γιάννης Κουσαΐτης, ενώ τις Νεανίδες βράβευσε ο Γαλατσιώτης φιλόλογος κύριος Γεράσιμος Μασούρας ο οποίος αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο του αθλητισμού και την σημασία του στην διαμόρφωση ολοκληρωμένων χαρακτήρων. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού οργανισμού Μανώλης Πρωτονοτάριος.

Η λιτή αυτή και πρωτότυπη εκδήλωση έκλεισε με το μουσικό συγκρότημα “Quasi Quartetto” του ταλαντούχου Γαλατσιώτη “πρωταγωνιστή” στο χώρο της μουσικής Χρήστου Μπάκη, ( συμμετείχαν οι, Γιώργος Μανωλάς: 1ο Βιολί, Σπύρος Τραυλός: 2ο Βιολί, Γιούλη Σούλα  Βιολοντσέλλο, Χρήστος Μπάκης Πιάνο - Ενορχήστρωση, Τραγούδι Σύλβια Ευθυμίου ). Η μπάντα έπαιξε ελληνικές επιτυχίες από το χώρο του αποκαλούμενου «ποιοτικού ελληνικού τραγουδιού» και διασκέδασε τους παρευρισκομένους με τις επιτυχημένες μουσικές επιλογές.

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει