Αυτοί είναι “e-πρωταγωνιστές”

NEA , , Updated

Στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Γαλατσίου, την Παρασκευή 14 Ιουνίου και ώρα 8:00 μ.μ. σε μια ιδιαίτερη Μουσική βραδιά, γεμάτη δύναμη και νιότη. Σας καλούμε όλοι μαζί, να γνωρίσουμε από κοντά, να καμαρώσουμε και να Βραβεύσουμε τους πρωταγωνιστές αυτής της πόλης, που δεν είναι άλλοι από τους διακριθέντες Αθλητές του Δήμου Γαλατσίου σε πανελλήνιο, διεθνές και παγκόσμιο επίπεδο. Οι Αθλητές μας, τούτες τις δύσκολες μέρες γράφουν την δική τους Ιστορία υψώνοντας την φήμη του Γαλατσίου και την σημαία της χώρας στο ποιό ψηλό Αθλητικό Βάθρο.

Ποιο δυνατό κι απ’ το ποτάμι της βαθειάς οικονομικής κρίσης που καθημερινά πνίγει τις οικογένειες και την υπόληψη όλων μας, είναι ο Χείμαρρος της νιότης , οι νέοι και οι νέες που με τα αποθέματα ψυχής μας δίνουν δύναμη, διέξοδο και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Σας καλούμε λοιπόν κοντά μας, να θαυμάσουμε να τιμήσουμε και να χειροκροτήσουμε τους πρωταγωνιστές αυτής της πόλης.

*** Την εκδήλωση θα κοσμήσει μουσικά ένας ακόμη Γαλατσιώτης πρωταγωνιστής ο νεαρός Ενορχηστρωτής  και πιανίστας Χρήστος Mπάκης με το “Quasi Quartetto”, το οποίο θα μας ταξιδέψει με  δύο βιολιά, Βιολοντσέλλο, πιάνο, και μια φωνή, σε παλιά και νέα μουσικά διαμάντια της ελληνικής δισκογραφίας.

Σχετικά Άρθρα

Θανάσης Μπούρας

Επικήδειος λόγος

«Έφυγε από τη ζωή» ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπούρας

Ένας εξαίρετος Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής, ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα.

Κοπή πίτας Ενωσης Ρουμελιωτών

Πρόσκληση από την Ένωση Ρουμελιωτών για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας... Μάθετε που και πότε θα γίνει