Δείτε το νέο iPhone 6

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ , , Updated

iPhone 6: Ο πολυαναμενόμενος διάδοχος της ναυαρχίδας των iPhone της Apple βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και τις τελευταίες ημέρες κάνουν το γύρο του διαδικτύου δεκάδες φωτογραφίες από τα εξαρτήματα που θα είναι εξοπλισμένο. Ωστόσο, αυτή η φορά ίσως είναι η πρώτη που έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα ενός πλήρους συναρμολογημένου iPhone 6.

Η Feld & Volk η εταιρία που δίνει "πινελιές" πολυτέλειας στα iPhone, έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες στις οποίες ισχυρίζεται πως απεικονίζουν τη μορφή που θα έχει η νέα συσκευή της Apple, που θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο.

Αν όντως είναι αυθεντικές οι φωτογραφίες, τότε αυτή είναι ίσως η πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της μορφής που θα έχει το iPhone 6 και δεν μοιάζει με άλλες φωτογρφίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο τους τελευταίους μήνες. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής -και δεν είναι επιβεβαιωμένες από την Apple- φέρεται ότι η μπαταρία του iPhone 6 είναι στα 1.810 mAh, κάτι που έκανε πολλούς και όχι άδικα να απογοητευτούν. Επειτα ένας αναλυτής άνοιξε το εν λόγω θέμα εκ νέου αναφέροντας πως το 4,7 ιντσών iPhone 6 θα έχει μια μεγαλύτερη μπαταρία της τάξης των 2.100mAh μια σαφώς καλύτερη επιλογή ειδικά σε σύγκριση με τις 1.570mAh που συναντούμε στα iPhone 5s/5c…

Σύμφωνα λοιπόν με τις δηλώσεις του Sung Chang Xu:

«H μπαταρία των 1.810 mAh που φέρεται να ανήκει στο iPhone 6 είναι πραγματικά αληθινή, αλλά αντιστοιχεί σε ένα μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε καθαρά για σκοπούς τεστ. Με αυτό ως δεδομένο η χωρητικότητα του 4.7 ιντσών μοντέλου που θα λανσαριστεί στην αγορά θα είναι 2.100mAh».

Το σίγουρο είναι πως την παραπάνω είδηση θα τη δεχτούμε για ακόμη μια φορά με αμφιβολία, αλλά το καλό της υπόθεσης είναι πως η 9η Σεπτεμβρίου είναι πλέον πολύ κοντά μας.

Σχετικά Άρθρα