Η νέα ferrari με προδιαγραφές...F1!

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ , , Updated

Ο διάδοχος της θρυλικής Enzo αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του μέσα στην επόμενη χρονιά, υιοθετώντας πολλές από τις τεχνολογίες των μονοθεσίων της Formula 1.
 Αποτελεί κοινό μυστικό ότι η Ferrari έχει στα σκαριά ένα ακόμη supercar, το οποίο μάλιστα θα αποτελέσει τον διάδοχο της θρυλικής Enzo.

Αν και η F70, όπως πιθανώς θα ονομάζεται, έχει εντοπιστεί αρκετές φορές από τον κατασκοπευτικό φακό, το βαρύ καμουφλάζ του αμαξώματός της δεν επέτρεψε -μέχρι σήμερα- την αποκάλυψη των σχεδιαστικών της λεπτομέρειων.

Ορισμένες από αυτές έρχονται στο φως της δημοσιότητας με πρωτοβουλία της ίδιας της Ferrari, η οποία θέλησε να μοιραστεί με τους αναγνώστες του ηλεκτρονικού της περιοδικού τις πρώτες αινιγματικές εικόνες του πολυανανεμενόμενου supercar.

To τελευταίο θα εφοδιάζεται με έναν δωδεκακύλινδρο κινητήρα 6,3 λίτρων, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα αποδίδει περίπου 750 ίππους.

Ένα ηλεκτρικό μοτέρ θα προσφέρει επιπλέον ισχύ 100 ίππων, βελτιώνοντας τις επιδόσεις και περιορίζοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση καυσίμου.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά της F70 ξεχωρίζει και το πλήρως ανθρακονημάτινο πλαίσιο, το βάρος του οποίου δεν θα ξεπερνά τα 70 κιλά.

Στα πρότυπα των μονοθεσίων της Formula 1, αρκετά από τα χειριστήρια θα βρίσκονται τοποθετημένα στο τιμόνι, ενώ με μοναδικό σκοπό τον περιορισμό του συνολικού βάρους, λιτός αναμένεται και ο εξοπλισμός.
auto.in.gr

Σχετικά Άρθρα