ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

ΣΥΛΛΟΓΟΙ , , Updated

Σε συνέχεια των δραστηριοτήτων που γίνονται τα τελευταία χρόνια από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου που φιλοξενεί τα παιδιά της περιοχής μας, στο γραφείο του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου (Ξάνθης 19) ξεκινάνε μαθήματα σε σκάκι και ρομποτική.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 6973386852 ή στείλτε email στο panoramagalatsi@yahoo.gr δηλώνοντας ονοματεπώνυμο ενδιαφερόμενου, τηλέφωνο επικοινωνίας, τη δραστηριότητα που σας ενδιαφέρει και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Δηλώστε το συντομότερο ενδιαφέρον ώστε να μπορέσουν να προγραμματιστούν τα τμήματα και οι ώρες.


ΔΕΝ χρειάζεται να είστε εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου.

ΣΚΑΚΙ. Ο Σύλλογος Πανοράματος εξασφάλισε τη συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89», με μακρά και επιτυχημένη παράδοση στην εκμάθηση και διοργάνωση τουρνουά σκακιού.

Αφορά κυρίως σε παιδιά μεγαλύτερα των 6 ετών. Δηλώστε ενδιαφέρον άμεσα γιατί τα τμήματα έχουν αρχίσει να δημιουργούνται. Τηλ. 6973386852 ή στείλτε email στο panoramagalatsi@yahoo.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ. Συνδυάζει τη μάθηση με το παιχνίδι, μετατρέποντας την εκπαίδευση σε διασκεδαστική δραστηριότητα και διεγείροντας το ενδιαφέρον του παιδιού για την επιστήμη, την πληροφορική και την τεχνολογία. Αφορά κυρίως σε παιδιά ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και όχι μόνο!!!, με δυνατότητα δημιουργίας ομάδας για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής Γυμνασίου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Δηλώστε ενδιαφέρον άμεσα στο τηλ. 6973386852 ή στείλτε email στο panoramagalatsi@yahoo.gr. Για περισσότερες πληροφορίες υπάρχει δυνατότητα παρουσίασης από τον εκπαιδευτή.

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...

Και τούτο το καλοκαίρι ....

ΠΑΜΕ ΕΠΙΔΑΥΡΟ με τη ΔΡΑΣΗ