ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΝΗΔΑΡΙΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ,


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Κυνηδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος» ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για τις δράσεις και εκδηλώσεις που προγραμματίζει έως 31/01/2016.
 
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
·           Εγκρίθηκε χρηματικό ποσό για προμήθεια τροφίμων που προσφέρθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γαλατσίου. Συνολικά παραδόθηκαν 24 κιλά γάλα, 10 κιλά φακή, 5 κιλά ρεβίθια, 10 κιλά ρύζι, 12 κιλά κοφτό μακαρόνι, 12 κιλά μακαρόνι Νο 6 και 12 κιλά μακαρόνι Νο 10.
·           Εγκρίθηκε χρηματικό ποσό και εκδόθηκε κάρτα από σούπερ μάρκετ η οποία θα δοθεί σε άπορη συγχωριανή μας.
·           Διοργανώνουμε εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10:00 το πρωί έως 13:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20 – Γαλάτσι) σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».
 
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
·           Συμμετέχουμε σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που προτάθηκαν από το Δήμο Γαλατσίου για τις οποίες θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες πληρέστερη ενημέρωση των μελών μας.
·           Κατατέθηκε επιστολή (Τεχνικές Υπηρεσίες και κοινοποίηση στο γραφείο Δημάρχου), με αίτημα μας την ονοματοθεσία της πλατείας πλησίον της αίθουσας του συλλόγου.
·           Εκδήλωση για παιδιά θα γίνει την Κυριακή 20/12/2015 ώρα 4:00 το απόγευμα με υπεύθυνες την Μαρία Ν. Κλουβάτου και Κατερίνα Ιακ. Τσελέντη. Θα περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικες κατασκευές, κάλαντα και τραγούδια.
·           Χριστουγεννιάτικο γλέντι προγραμματίζουμε την Κυριακή 27/12/2015 και ώρα 14:00 μμ., στην αίθουσα του συλλόγου μας (Δερβενακίων 20–Γαλάτσι). Θα μας διασκεδάσει το συγκρότημα της συγχωριανής μας Λέττας Κορρέ. Το μενού θα περιλαμβάνει παραδοσιακά φαγητά από συγχωριανούς «μάγειρες», ντόπιο κρασί και αναψυκτικά.
·           Η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016, ώρα 7:00 το απόγευμα στην αίθουσα του συλλόγου. Θα διανεμηθεί δωρεάν το ημερολόγιο του συλλόγου μας, θα ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος, θα ανανεώνουμε τις εγγραφές μας και θα βραβεύσουμε τα παιδιά των χωριανών μας που έχουν εισαχθεί σε Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές.
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                      Ο Γεν. Γραμματέας
Ιάκωβος Κων. Τσελέντης         Κων/νος Γ. Καρποντίνης

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

Tα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική, ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος!!!!...Μάθετε λεπτομέρειες...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...