ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ,

ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ
ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ


2ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
24&25/10/2015  
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ


        ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί Συμπατριώτες και φίλοι, σας ενημερώνουμε ότι η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου-Λαμπρινής  διοργανώνει διήμερη εκδρομή το Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτώβρίου  2015 στην ΝΑΥΠΑΚΤΟ - ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ με το παρακάτω πρόγραμμα: 

1η Ημέρα 24/10: ΑΘΗΝΑ, ΓΕΦΥΡΑ  ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΜΟΝΗ ΒΑΡΝΑΚΟΒΑΣ, ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ.                                                                                                             Αναχώρηση το πρωί από το Γαλάτσι στις 7.30 με προορισμό τη Ναύπακτο.  Ενδιάμεση στάση στον Ισθμό για καφέ, γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου  «Χαρίλαος Τρικούπης», μικρή στάση για φωτογραφίες και συνεχίζουμε.  Περνώντας την Ναύπακτο, επισκεπτόμαστε τη Μονή Βαρνάκοβας και ύστερα επιστροφή στην πόλη για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος και μεσημεριανό φαγητό στα ταβερνάκια της πόλης. Το απόγευμα επίσκεψη και καφές στο Βενετσιάνικο Κάστρο και στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για περιήγησή,  βραδινό και διανυκτέρευση.

2η Ημέρα 25/10: ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ                                                                             Μετά το πρωινό, στις 09.00 αναχώρηση με προορισμό τα όμορφα χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας. Θα περάσουμε τα χωριά Λιμνίστα, (στάση για καφέ), Τερψιθέα, Ελατού, για να φτάσουμε στο κεφαλοχώρι της Ορεινής Ναυπακτίας, την Άνω Χώρα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περίπατο και μεσημεριανό φαγητό (ταβέρνα Κρυστάλ ή Πλατάνι). Το απόγευμα επιστροφή για Αθήνα με ενδιάμεση στάση στο όμορφο Γαλαξίδι για καφέΆφιξη στο Γαλάτσι περίπου 9.30 μ.μ. Τιμή συμμετοχής: 55 Ευρώ ανά άτομο.

Η Αναχώρηση θα γίνει στις 07.30πμ από Λ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έξω από το SUPER MARKET ΓΑΛΑΞΙΑΣ.
Πληροφορίες-Συμμετοχή στα τηλέφωνα: 2102922698 &2102926588 – Κιν:6972516660 & 6940718320


Σημείωση: Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί εφ’ όσον υπάρξει η απαραίτητη συμμετοχή.

Μετά τιμής για το Δ.Σ

                     Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γενικός Γραμματέας

                     Σκύρλας Σπύρος                                                    Φλώρος Χρήστος

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

Tα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική, ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος!!!!...Μάθετε λεπτομέρειες...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...