Οι Θεσσαλοί του Γαλατσίου οργανώνουν ημερήσια εκδρομή

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ,

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 21/6/15.


Αναχώρηση από το Γαλάτσι στις 7,00 η ώρα από το Super Market Μαρινόπουλος & 7.15 Super Market Γαλαξίας.

Μ
έσω του ισθμού της Κορίνθου σε περίπου μιάμιση ώρα, στάση για καφέ στην παλιά Επίδαυρο στο επονομαζόμενο ¨μπαλκόνι της Επιδαύρου¨ με φόντο τον Αργολικό κόλπο.

Αναχώρηση σε περίπου μισή ώρα για να φθάσουμε μέσω του Πόρτο Χέλι στην τοποθεσία Κόστα όπου θα πάρουμε το καραβάκι των 10,30 π.μ.

Μετά από μιας δεκάλεπτης θαλάσσιας διαδρομής φθάνουμε στις Σπέτσες, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο της Μπουμπουλίνας και θα περιηγηθούμε στα όμορφα και κάτασπρα δρομάκια του νησιού.

Σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια θα βρεθούμε σε μια όμορφη παραλία του νησιού όπου θα μπορέσουμε να κολυμπήσουμε και να απολαύσουμε ούζο και ψαρομεζέδες σε ταβέρνα όπου εκ των προτέρων θα έχει μεριμνήσει ο Σύλλογος.

Αναχώρηση από το νησί στις 17,30, αυτή τη φορά με τα θαλάσσια ταξί και φθάνοντας στην Κόστα επιστρέφουμε στην Αθήνα, αφού πρώτα επισκεφθούμε την πανέμορφη Μονή της Παναγίας Αγνούντος που βρίσκεται στο δρόμο μας και μιας στάσης για καφέ στον Ισθμό της Κορίνθου. Πιθανή ώρα επιστροφής γύρω στις 21,00.

Κόστος εκδρομής 16.50 €.

Δηλώσεις συμμετοχής Γιάννης Κουσαΐτης τηλ. 693 295 6414 και 210 2027060, ή στα γραφεία του συλλόγου Αφαίας 18 & Πλάτωνος.

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

Tα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική, ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος!!!!...Μάθετε λεπτομέρειες...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...