Εγκαινιάστηκε η Έκθεση του Συλλόγου Πελοποννησίων Γαλατσίου

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία την Δευτέρα 25 Μαϊου 2015 τα εγκαίνια της 1ης Έκθεσης Ζωγραφικής των μαθητών του Συλλόγου μας στον πολιτιστικό χώρο "Καμίνι",  σε συνεργασία με τον Δήμο Γαλατσίου στο πλαίσιο της εβδομάδας Υγείας. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 29 Μαΐου, καθημερινά 18.00-21.00.

Με μεγάλη χαρά τη Δευτέρα υποδεχτήκαμε σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου Πελοποννησίων στο Καμίνι τους φίλους του Συλλόγου μας και των καλλιτεχνών μας. Υπό τους ήχους jazz μουσικής ο πανέμορφος χώρος του Καμινιού γέμισε χρώμα και ζωντάνια. Ο ζωγράφος Alessandro De Martino επιμελήθηκε την έκθεση και το πλήθος κόσμου που παρευρέθη στα εγκαίνια, αλλά και ολόκληρη την εβδομάδα, απόλαυσε τα πάνω από 100 εξαιρετικά έργα των μαθητών του τμήματος ζωγραφικής για ενήλικες σε μια μοναδική εκδήλωση.

 

Οι καλλιτέχνες που παρουσίασαν τα έργα τους είναι: Βλάχος Στέφανος (9 ετών), Αγγελοπούλου Ιωάννα, Βασιλείου Παναγιώτα, Κομπορόζου Νίνα, Κορρέ Γεωργία, Λατσούδη Γεωργία, Μαούνη Μαρία, Μιχαλογιαννάκη Μανώλια, Μπούρσαλη Κυβέλη, Σταυρακάκη Κατερίνα, Χαραλαμπόπου- λος Κωνσταντίνος και Χριστοθανοπούλου Σταυρούλα.

Παράλληλα, οι δημιουργίες των καλλιτεχνών με θέμα "Ζωγραφική σε γυαλί" που εκτίθονταν στο χώρο πωλήθηκαν σε συμβολική τιμή και το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί από το Σύλλογό μας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου Γαλατσίου.

Την Τρίτη 26 Μαΐου και ώρα 18.30, παράλληλα με την Έκθεση Ζωγραφικής πραγματοποιήθηκε με επιτυχία διάλεξη στο Καμίνι του ζωγράφου και δασκάλου Alessandro De Martino με θέμα "Ιστορία της Τέχνης: Τα καλλιτεχνικά ρεύματα που επηρέασαν τη ζωγραφική", με δωρεάν είσοδο για όλους.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ.Μαρκόπουλος Γ., οι Αντιδήμαρχοι κ. Ελευθερίου Μ. και Δερεδίνης Β., οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μανιάτης Ι. και Μπούρας Αθ., πρόεδροι και εκπρόσωποι πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής καθώς και εκπρόσωποι του τοπικού τύπου και πολιτικών κομμάτων.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Κυριάκο Μπούρα για την φωτογραφική κάλυψη των εγκαινίων, το κατάστημα "ο Βραζιλιάνος" και την Potsios Wine για την ευγενική χορηγία τους.

Σας ανακοινώνουμε τέλος ότι από την Πέμπτη 11 Ιουνίου και κάθε Πέμπτη απόγευμα 18.00-20.00 θα ξεκινήσουν δύο ωριαία τμήματα ζωγραφικής για παιδιά στην αίθουσα του Συλλόγου μας, Καποδιστρίου 13.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μαθητών επικοινωνήστε με το 6974636481 (υπεύθυνη τμημάτων κα Γκολφινοπούλου Ρεβέκκα).

Μετά τιμής,
το Δ.Σ.

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

Tα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική, ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος!!!!...Μάθετε λεπτομέρειες...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...