Τίμησαν τον Νίκο Κούρκουλο οι Επτανήσιοι του Γαλατσίου

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ,

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

    ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΤΣΑΚΑΛΩΦ 22Α -11146 –ΓΑΛΑΤΣΙ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6973543120 .-FAX    210.2920524

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου το περασμένο Σάββατο παρουσίασε για μια ακόμα φορά στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού οργανισμού στο Δημαρχείο της πόλης μια ποιοτική πολιτιστική εκδήλωση.Αυτή την φορά επέλεξε να παρουσιάσει τον Νίκο Κούρκουλο.Ένα από τους μεγαλύτερους έλληνες ηθοποιούς με καταβολές από τα Επτάνησα που σφράγισε με επιτυχία την πορεία του στο θέατρο και τον Ελληνικό κινηματογράφο.Μιά εκδήλωση που επιμελήθηκε σκηνοθέτησε και παρουσίασε με πολύ προσοχή και μεράκι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης ο Επτανησιακός Σύλλογος της περιοχής απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο της πόλης κ. Γιώργο Μαρκόπουλο, στην σύντροφο του αείμνηστου Επτανήσιου ηθοποιού κ. Μαριάνα Λάτση, στην παλαίμαχο ελληνίδα ηθοποιό κ. Ζωή Λάσκαρη, στον συζυγό της κορυφαίο Έλληνα ποινικολόγο κ. Αλέξανδρο Λυκουρέζο, και στον παλαίμαχο διεθνή αμυντικό του Παναθηναϊκού και σήμερα νομικό τον κ. Αριστείδη Καμάρα. Ό καθένας τους χωριστά από τους προαναφερόμενους εκλεκτούς καλεσμένους του Συλλόγου έλαβαν τον λόγο και απηύθυναν χαιρετισμό στους παρισταμένους φίλους και μέλη του Συλλόγου.

Συντελεστές της εκδήλωσης τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Αυγουστίνος Κονδύλης, Σπύρος Θειακός, Κατερίνα Γαστεράτου και Γεωργία Γραικούση που με προσοχή ξεδίπλωσαν την πορεία στο χρόνο του αείμνηστου Επτανήσιου ηθοποιού.

Την τεχνική επιμέλεια διαχειρίστηκε για ακόμα μια φορά με απόλυτη επιτυχία ο ταμίας του Συλλόγου κ. Γιώργος Μπάστας.

Ο Επτανήσιος Σύλλογος όπως δήλωσε με σαφήνεια ο προεδρός του κ. Γιάννης Ζαβιτσάνος θα συνεχίζει να δημιουργεί και να προσφέρει στην δύσκολη κοινωνική καθημερινότητα, και να στηρίζει τον χειμαζόμενο πολιτισμό της πατρίδας μας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν πέραν των προαναφερομένων, από το δημοτικό συμβούλιο,ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Βασίλης Δερεδίνης,ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Παναγιώτης Δαβίλας, η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος των ΚΑΠΗ και παιδικών σταθμών κ. Ντίνα Σπηλιοπούλου, η κ. Αγγελική Ζήκου, ο αντιδήμαρχος των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου κ. Μάνος Ελευθερίου, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Θανάσης Μπούρας, Νίκος Μαγκανάρης, Σπύρος Παναγιώτου, Άρης Παπαδοκωστόπουλος, η πρόεδρος της Κερκυραϊκής εστίας και γραμματέας της ΟΣΚΑ Κ.Λίνα Βέργη, ο πρόεδρος της ΟΣΚΑ,ο πρόεδρος των Κρητών κ. Βασίλης Χαρισάκης, των Θεσσαλών κ. Γιάννης Κουσαΐτης, των Ηπειρωτών Ηλίας Χριστάκος, των Πελοποννησίων Γιώργος Μπελίτσης των Ρουμελιωτών κ. Σπύρος Σκύρλας, της Δράσης κ. Βινιεράτος, της ΑΕΣ Ένωσης Γαλατσίου κ. Τάσος Πασπάλας και από τον τοπικό τύπο  η εφημερίδα ΓΡΑΜΜΉ με τον κ. Τζίμα.

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

Tα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική, ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος!!!!...Μάθετε λεπτομέρειες...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...