Έκθεση ζωγραφικής στο Γαλάτσι

ΣΥΛΛΟΓΟΙ , , Updated

Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Γαλατσίου διοργανώνει την 1η ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ του στο Πολιτιστικό Κέντρο Καμίνι από 25-29 Μαϊου 2015 σε συνεργασία με τον Δήμο Γαλατσίου.

Τη Δευτέρα 25 Μαϊου και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσής μας στο Καμίνι παρουσία των μαθητών ζωγραφικής, του ζωγράφου & δασκάλου και εκπροσώπων του Δ. Γαλατσίου.

Για πρώτη φορά ο Σύλλογός μας ξεκίνησε μαθήματα ζωγραφικής το 2014 με τμήμα ενηλίκων στην αίθουσα μας (Καποδιστρίου 13) υπό την καθοδήγηση του ζωγράφου Alessandro de Martino και με υπεύθυνη το μέλος του ΔΣ Ρεβέκκα Γκολφινοπούλου. Με μεγάλη χαρά, οι καλλιτέχνες μας σας παρουσιάζουν τα έργα που δημιούργησαν όλη τη χρονιά.

Παράλληλα με την έκθεση ζωγραφικής, θα πωλούνται αντικείμενα - δημιουργίες των μαθητών σε συμβολική τιμή. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου Γαλατσίου.

Την Τρίτη 26 Μαϊου και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα "Ιστορία Της Τέχνης" από τον Alessandro De Martino στο Καμίνι με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα 25/5 ΕΓΚΑΙΝΙΑ 20.00-22.00
Τρίτη 26/5 - Παρασκευή 29/5 18.00-21.00

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο επικοινωνίας 6974636481 (Γκολφινοπούλου Ρεβέκκα)

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

Tα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική, ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος!!!!...Μάθετε λεπτομέρειες...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...