Εκλογές στον Σύλλογο Κυνηδαριωτών Νάξου

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ,

Δελτίο Τύπου – Ανακοίνωση

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος» ότι στις 26 Απριλίου 2015, από τις 9:00 πμ έως τις 7:00 μμ θα διεξαχθούν οι εκλογές στα γραφεία του Συλλόγου μας, Δερβενακίων 20 στο Γαλάτσι, τηλέφωνο: 210 2927231.

Τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα, μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής και να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους στο γραφείο του συλλόγου.

Το γραφείο του συλλόγου θα είναι ανοιχτό: 

·         Σάββατο 18/4/2015 από 11:00 πμ. έως 13:00 μμ.

·         Κυριακή 19/4/2015 από 5:00 μμ. έως 7:00 μμ

·         Τετάρτη 22/4/2015 από 8:00 μμ. έως 10:00 μμ.

Επίσης στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.syllogos-kinidarou.blogspot.gr μπορείτε να βρείτε αίτηση υποψηφιότητας και να ενημερωθείτε για τη διαδικασία των εκλογών.  

Είμαστε πολιτιστικός σύλλογος, προσπαθούμε, στηρίζουμε και αναδεικνύουμε τον πολιτισμό μας, τις παραδόσεις, την ιστορία μας, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία και δράση του συλλόγου, να κρατήσουμε το σύλλογο και το χωριό μας ζωντανό και ενωμένους τους συγχωριανούς και τα μέλη μας.

Καλούμε τα μέλη μας και κυρίως τη νεολαία του συλλόγου, να συμμετέχουν στη διαδικασία των εκλογών ενεργά, αλλά και στο ψηφοδέλτιο δηλώνοντας συμμετοχή ως υποψήφιοι για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, εξελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.).

Η συμμετοχή όλων μας είναι σημαντική, απαραίτητη και καθοριστική για την πορεία του συλλόγου. Ο σύλλογός είναι πολιτιστικός, είναι δυναμικός και μας χρειάζεται όλους.

 

Για την Εφορευτική Επιτροπή

 

Η Πρόεδρος

Αντιγόνη Καρποντίνη

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

Tα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική, ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος!!!!...Μάθετε λεπτομέρειες...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...