Οι Πελοποννήσιοι του Γαλατσίου στο 1ο Συναπάντημα Πελοποννησίων

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 ο Σύλλογος Πελοποννησίων Γαλατσίου συμμετείχε στο 1ο Πελοποννησιακό Συναπάντημα που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Πελοποννησίων Ελευσίνας και πραγματοποιήθηκε στις 21 & 22 Μαρτίου στην πρ. Ελαιουργική στην Ελευσίνα.

Η άρτια οργανωμένη εκδήλωση ξεκίνησε στις 7μμ σε έναν χώρο γεμάτο από κόσμο που ήρθε να γνωρίσει από κοντά παραδοσιακά προϊόντα της Πελοποννήσου μέσα από τα περίπτερα που υπήρχαν εκεί αλλά και να μάθει πως είναι ένα σπίτι σε χωριό της Πελοποννήσου αφού είχε την ευκαιρία να δει αντικείμενα, έπιπλα και παραδοσιακές ενδυμασίες στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο.

Το χορευτικό του Συλλόγου μας με τις παραδοσιακές φορεσιές του και υπό τους ήχους της ζωντανής ορχήστρας παρουσίασε ένα εξαιρετικό χορευτικό πρόγραμμα το οποίο απόλαυσε ιδιαίτερα το πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε στην Ελευσίνα.


Τα μέλη του Δ.Σ. Γκολφινοπούλου Ρεβέκκα και Διαμαντόπουλος Δημήτριος συνόδευσαν τη χορευτική ομάδα σε αυτή την εκδήλωση, προσέφεραν εκ μέρους του Συλλόγου δίπλες για κέρασμα στους παρευρισκόμενους και στο τέλος της βραδιάς παρέλαβαν την αναμνηστική πλακέτα από τους Ελευσίνιους συμπατριώτες μας.

Η καταπληκτική βραδιά συνεχίστηκε με χορό από όλο τον κόσμο σε ενιαίους κύκλους μαζί με τα χορευτικά των συμμετεχόντων Συλλόγων και έκλεισε με φαγητό που απλόχερα πρόσφερε ο Σύλλογος Πελοποννησίων Ελευσίνας στους συμμετέχοντες. Η ομάδα μας αλλά και οι φίλοι που τη συνόδευσαν επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο Γαλάτσι.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους Ελευσίνιους συμπατριώτες και φίλους μας για την πρόσκληση και για την διοργάνωση του 1ου Πελοποννησιακού Συναπαντήματος και να ευχηθούμε τη συνέχεια αυτού του εγχειρήματος.


Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                     Ο Γραμματέας

                  Μπελίτσης Γ.                                        Παγιώτας Π.

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

Tα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική, ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος!!!!...Μάθετε λεπτομέρειες...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...