Κουκλοθέατρο στον Σύλλογο Κυνηδαριωτών Νάξου

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 28/3/2015, αντί για το μάθημα χορού στα μικρά παιδιά, ο  Όμιλος Προστασίας & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων "Η ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ", παρουσίασε και διασκέδασε τους μικρούς μας φίλους με την παράσταση κουκλοθέατρου "Ο Καφετούλης και οι αρκούδες του Ουρανού".
Ευχαριστούμε τον Όμιλο Προστασίας & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων "Η ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ", για τη δωρεά παρουσίαση του κουκλοθέατρου στην αίθουσα του συλλόγου μας.
Τα παιδιά απόλαυσαν και διασκέδασαν την παράσταση. 

Η προσπάθεια που καταβάλλει ο Όμιλος "Η Δεξιότητα" στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει σήμερα η Ελληνική κοινωνία είναι πολύ σημαντική, στηρίζοντας τη δεξιότητα πολλών συνανθρώπων μας.
Η Δεξιότητα έχει αγκαλιάσει και στηρίζει οικογένειες ανέργων, άστεγους συνανθρώπους μας, ωφελούμενους της τρίτης ηλικίας, αρκετούς έφηβους, παιδιά και κακοποιημένες γυναίκες, αλλά και ανθρώπους με ειδικές ικανότητες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα, να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες με τις δικές τους δυνάμεις. 

Ευχαριστούμε την κα Μαρία Αλιμπέρτη-Κατσάνη που στηρίζει το κοινωνικό έργο του συλλόγου μας και είναι πάντα κοντά στις εκδηλώσεις μας. 

Ευχόμαστε καλή συνέχεια, καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους.

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

Tα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική, ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος!!!!...Μάθετε λεπτομέρειες...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...