Δελτίο τύπου του Συλλόγου Πελοποννησίων Γαλατσίου

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 15/2 το μεσημέρι στο κέντρο «ΕΛΑΦΟΚΥΝΗΓΟΣ» ο ετήσιος χορός των Πελοποννησίων του Γαλατσίου.

Η τεράστια συμμετοχή του κόσμου έδειξε για ακόμα μια φορά την ανάγκη για διασκέδαση αλλά και την αγάπη προς το Σύλλογό μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου, ο οποίος προσφώνησε τους επισήμους και στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος που τόνισε την ανάγκη που έχουν οι άνθρωποι να συνευρίσκονται και να υπάρχει αλληλεγγύη και βοήθεια μεταξύ τους σε ότι πρόβλημα προκύψει.


Ακολούθησε η χορευτική ομάδα του Συλλόγου με σαρακατσάνικους χορούς που καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους. Μετά ξεκίνησε το  γλέντι και οι χοροί με την ορχήστρα του κέντρου και τον Κώστα Γιαννακόπουλο στο κλαρίνο.


Ο κόσμος απόλαυσε το πλούσιο φαγητό και χόρεψε προκαλώντας το αδιαχώρητο στην πίστα. Τα πάρα πολλά και πλούσια δώρα της λαχειοφόρου μας (μεταξύ των οποίων δύο υποτροφίες για μαθητές και ένα έργο τέχνης συνολικής αξίας άνω των 3500 ευρώ), τα οποία προσέφεραν γενναιόδωρα οι επιχειρηματίες της πόλης μας, βοήθησαν στην οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου.

Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος κ. Γ. Μαρκόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Δερεδίνης Β. και Δαβίλλας Π., οι Δημ.Σύμβουλοι κ. Μπούρας Αθ., κ. Μανιάτης Γ., κα Ζήκου Αγγ., Πρόεδροι και εκπρόσωποι πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής.

Με τιμή για το Δ.Σ

 

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΕΛΙΤΣΗΣ
   Γ.                                         ΠΑΓΙΩΤΑΣ   Π.

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

Tα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική, ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος!!!!...Μάθετε λεπτομέρειες...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...