Δελτίο τύπου από τον Σύλλογο Πανοράματος Γαλατσίου ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ,

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  

ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ                                                                   

«Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ»

ΞΑΝΘΗΣ  19, ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

e-mail:       panoramagalatsi@yahoo.gr

facebook: http://www.facebook.com/panoramagalatsi                       

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πανοράματος Γαλατσίου «Η Αγία Ειρήνη» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

 Την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πανοράματος Γαλατσίου «Η Αγία Ειρήνη» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην έδρα του Συλλόγου, Ξάνθης 19. Από νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκαν τα Μέλη και φίλοι του Συλλόγου στην καθιερωμένη, σύμφωνα με το καταστατικό, Γενική Συνέλευση, όπου ενεκρίθη ο οικονομικός απολογισμός για το έτος 2014 και παρουσιάστηκε η δράση του Συλλόγου κατά το περασμένο έτος. Στη συνέχεια αναφέρθηκαν τα προβλήματα της περιοχής, ενώ ακολούθησαν προτάσεις και συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ειρήνη Μαθιού μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ανάγκη για στήριξη της δράσης του Συλλόγου, ο οποίος φέτος κλείνει 50 χρόνια δραστηριότητας! Με αφορμή αυτό το γεγονός προχώρησε σε προβολή ενός επετειακού video, το οποίο παρουσίαζε δείγματα της πορείας του Συλλόγου από το 1965 έως και σήμερα, καλώντας κυρίως τους νέους να αγκαλιάσουν την προσπάθεια που κάνει ο ιστορικός αυτός Σύλλογος.

Την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Βασίλης Δερεδίνης, ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής – Υγείας & Υγιεινής Μάνος Ελευθερίου, καθώς  και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι των λοιπών δημοτικών παρατάξεων Νίκος Μαγκανάρης, Γιώργος Μπάστας, Γρηγόρης Χαραλαμπίδης και Άρης Παπαδοκωστόπουλος. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο κ. Ηλίας Μιμηγιάννης καθώς και μία εκπρόσωπος του Συλλόγου «Δράση για την κοινωνία, τον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής».

Τις δύο Πρωτοχρονιάτικες πίτες ευλόγησε ο Ιερέας π. Αντώνιος από την Ενορία της Αγίας Γλυκερίας, ενώ τα φλουριά είχαν την τύχη να κερδίσουν μέλη του Συλλόγου, οι οποίοι έλαβαν αφενός μία δωροεπιταγή για αγορές από το κατάστημα «ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ» και ένα βιβλίο από το Βιβλιοπωλείο «ΔΙΕΘΝΕΣ» του Μαρίνου Καπόλα, ενώ κληρώθηκε μεταξύ των μελών και ένας μήνας δωρεάν γυμναστικής στο Γυμναστήριο «ΣΙΣΣΥΦΟΣ», χορηγούς τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συζήτηση και τις καθιερωμένες ευχές για τη νέα χρονιά από το Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Εκ της Γραμματείας του Συλλόγου

                                                          

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

Tα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική, ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος!!!!...Μάθετε λεπτομέρειες...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...