Δελτίο τύπου από Σύλλογο Επτανησίων Γαλατσίου

ΣΥΛΛΟΓΟΙ , , Updated

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του στο Green Park. Μια πραγματικά όμορφη βραδιά. Η αθρόα προσέλευση των φίλων του Συλλόγου που δημιούργησε στο Συμβούλιο ένα όμορφο πονοκέφαλο.Το κέντρο είχε αποκτήσει την απόλυτη πληρότητα του 4 ημέρες νωρίτερα. Υπήρξε κατά γενική ομολογία άψογη οργάνωση από μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου σε όλους τους τομείς. Την διευθέτηση των θέσεων με απόλυτη τάξη, την εξαιρετική οργάνωση της λαχειοφόρου, το πλούσιο μενού και το θαυμάσιο μουσικό πρόγραμμα. Σε όλα αυτά συνετέλεσε θετικά η καλή διάθεση των συμμετασχόντων και η άριστη συνεργασία με την διεύθυνση και το προσωπικό του Green Park.

Γλέντι τρικούβερτο μέχρι τα χαράματα της επόμενης ημέρας

Ήταν μια βραδιά όπως είπε και ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος στην σύντομη ομιλία του αφιερωμένη στους πολλούς φίλους του Συλλόγου.

Αρχίζοντας η εκδήλωση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προσέφερε στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου επιταγή 60,00 € (την παρέδωσε στον Δήμαρχο κ. Γιώργο Μαρκόπουλο) για μερική κάλυψη των αναγκών του. Είναι μια κίνηση αγάπης και σεβασμού σε μια δύσκολη καθημερινότητα. Μια κίνηση που ο Σύλλογος Επτανησίων είχε επαναλάβει στο παρελθόν και θα επαναλάβει στο μέλλον.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε τον εμπορικό κόσμο της πόλης για την μεγάλη του συμβολή στην λαχειοφόρο αγορά του συλλόγου.

Παρέστησαν στην εκδήλωση ο Δήμαρχος της πόλης κ. Γιώργος Μαρκόπουλος,ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Βασίλης Δερεδίνης, η Δημ. Σύμβουλος και πρόεδρος ΚΑΠΗ-παιδικών σταθμών κ. Ντίνα Σπηλιωπούλου, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Δαβίλας Παναγιώτης,η Δημ Σύμβουλος κ. Αγγελική Ζήκου, οι πρώην Δημ. Σύμβουλοι κ. Καπέλης και Δήμου,ο πρόεδρος της ΑΕ Γαλατσίου κ. Πασπάλας οι πρόεδροι των Πολιτιστικών φορέων των Κρητών κ. Χαρισάκης,των Θεσσαλών κ. Κουσαΐτης,των Πελλοπονησίων κ. Μπελίτσης,των Ρουμελιωτών κ. Τούντας. Από τον τοπικό τύπο ο Διευθυντής της εφημερίδας ΓΡΑΜΜΗ κ. Γιώργος Τζίμας και την ηλεκτρονική εφημερίδα galatsion.gr o κ. Σωκράτης Βαφάκος και ο πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου κ. Ζωγκός..

Μια περίοδος με ένα ιδιαίτερο βεβαρυμένο πρόγραμμα διεκπεραιώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Γενική Συνέλευση των μελών, ημερήσια εκδρομή του Συλλόγου, παρουσίαση της ζωής και του έργου του Ανδρέα Κάλβου, γιορτινή εκδήλωση του Συλλόγου με την χορωδία Σαλαμίνας, την θεατρική σκηνή της πόλης μας, το χορευτικό μας, και τώρα τον ετήσιο χορό και την δημιουργία τράπεζας αίματος..

Το χορευτικό μας με παραδοσιακούς χορούς από την όμορφη Κέρκυρα θα συμμετάσχει την καθαρά Δευτέρα στις εκδηλώσεις του Δήμου.

Δεν σταματάμε εδώ. Υπάρχει και η επόμενη ημέρα. Προγραμματισμός της συνέχειας με εκδηλώσεις που έγκαιρα θα σας ενημερώσουμε. Αυτή την ώρα ετοιμάζουμε πρώτοι την πρώτη Επτανησιακή χορωδία στο Γαλάτσι και σας περιμένουμε.

Και κάτι ακόμα…

Για την ώρα να είμαστε όλοι καλά και εμείς και εσείς να μπορούμε να δημιουργούμε και να προσφέρουμε. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας σε όλες μας τις εκδηλώσεις και σας ευχόμαστε καλές απόκριες.

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

Tα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική, ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος!!!!...Μάθετε λεπτομέρειες...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...