Πρόσκληση στον αποκριάτικο χορό του Συλλόγου Σκαδιωτών - Μεσωτών Νάξου

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ,

ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΑΔΙΩΤΩΝ-ΜΕΣΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ

Όπως κάθε χρόνο ο Σύλλογος μας διοργανώνει τον αποκριάτικο χορό του. Είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία να βρεθούμε και να γλεντήσουμε με συγχωριανούς και φίλους.

Ο χορός θα γίνει την Κυριακή 15/02/2015 και ώρα 1:00 μ.μ.στο κέντρο «Λάμψη» στη Λ. Πάρνηθος, Αχαρνές. Η Μαρία Σκουλά στο τραγούδι και ο Νίκος Ευβοιώτης στο βιολί θα μας χαρίσουν μια όμορφη βραδιά με το νησιώτικο τραγούδι.

Στον αποκριάτικο χορό του Συλλόγου θα πραγματοποιήσουμε λαχειοφόρο αγορά. Παρακαλούμε όσους φίλους έχουν κατάστημα και αν υπάρχει η δυνατότητα, να προσφέρουν κάποιο δώρο, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Θα υπάρχουν καταστάσεις με τους δωρητές σε όλα τα τραπέζια στον χορό, αλλά τόσο στο επόμενο φύλλο της Άποψης όσο και μέσω Ίντερνετ θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση.

Η λαχειοφόρος αγορά είναι πολύ σημαντική πηγή εσόδων για τον Σύλλογο, ειδικά σε αυτή την δύσκολη συγκυρία όπου ζούμε, θα είναι σπουδαία οικονομική ανάσα για την έκδοση του περιοδικού.


Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

Tα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική, ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος!!!!...Μάθετε λεπτομέρειες...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...