Nέα τμήματα γυμναστικής και χορού στον Οδυσσέα Γαλατσίου

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ,

ΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ CPY cardio-pilates-yoga MONO ME 20 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ!

Αerobic, Cardio Yoga, Pilates, Yogilates. Μην αφήνετε το όνομα να σας μπερδέυει! Η νέα τάση εξαπλώθηκε γρήγορα σε ολόκληρη την Αμερική και πολύ γρήγορα έφτασε και στην Ευρώπη.

Η ονομασία δεν δόθηκε για λόγους εντυπωσιασμού, αλλά είναι χτισμένη σε μορφές ασκήσεων που έχουν τις ρίζες τους στην ινδική παράδοση σε συνδιασμό με το δυτικό πολιτισμό. Το CPY είναι ένα είδος γυμναστικής που εστιάζει στην δύναμη, την ευελιξία, την πνευματικότητα.

Ουσιαστικά, πρόκειται για το συνδυασμό Αεροβικής-Pilates-Yoga. Η φιλοσοφία και των τριών να αναμειγνύεται με τρόπο πολύ αρμονικό.

Το μυαλό εστιάζει στο σώμα και οι κινήσεις εναρμονίζονται με την αναπνοή.

Στόχος μας; Nα γυμνάσουμε και τον πιο σημαντικό μυ του σώματος! Μεταξύ των δικεφάλων, τρικέφαλων, κοιλιακών και γλουτιαίων, υπάρχει ένας μυς που έχει κυρίαρχη θέση στο σώμα μας και δεν είναι άλλος από την καρδιά. Η καρδιά ανταποκρίνεται στις ασκήσεις με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι μυς του σώματος. Η καρδιά δυναμώνει με αεροβικές ασκήσεις, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για να την κρατούν υγιή.

Γι' αυτό προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής, που συνδυάζει τον ρυθμό και την αερόβια άσκηση με ένα όμορφο μείγμα από μια κίνηση της Yoga σε μια κίνηση Pilates. Στη διαδικασία μάθησης CPY, εξασκούνται όλοι οι μύες και ενισχύεται η ευλύγιστη σωματική διάπλαση."

Με το CPY μπορείτε να έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα όσον αφορά στη φυσική κατάσταση και τη μυϊκή δύναμη. Η σωστή αναπνοή, η ενδυνάμωση και η ευελιξία είναι μόνο λίγα από τα οφέλη του CPY. Είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς που θέλετε να αποκτήσετε ένα λεπτό σώμα και να επωφεληθείτε από τη σύντηξη των πιο αποτελεσματικών ασκήσεων.

.

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ TEENS AEROBIC (12-16 ετών) MONO ME 20 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ!

Η λέξη aerobic σημαίνει αερόβια, «με οξυγόνο», αλλά αναφέρεται συνήθως σε κάθε είδους δραστηριότητα που κάνει την καρδιά να χτυπά δυνατά και τους μυς να χρησιμοποιούν το οξυγόνο. Περιλαμβάνει οποιοδήποτε είδος άσκησης που συνδιάσει μουσική και χορευτικές κινήσεις και είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για τα μεγαλύτερα παιδιά να αποκτήσουν σωματικό έλεγχο, ευλυγισία, σωστή στάση σώματος και μία πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Μια σουηδική μελέτη αξιολόγησης φυσικής κατάστασης και IQ σε 1,2 εκατ. άτομα 18 ετών διαπίστωσε ότι εκείνα που άσκησαν την αεροβική ικανότητα μεταξύ των ηλικιών 15-18 ετών είχαν σημαντικά υψηλότερο IQ σε ηλικία 18 ετών. Ήταν επίσης πιο πιθανό να πετύχουν σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση και το μελλοντικό τους εισόδημα. Γι' αυτό, λοιπόν... Διασκεδάζουμε! Γυμναζόμαστε! Εξελισσόμαστε! Με Teens Aerobic!!!

.

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ME 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ!

Ο χορός είναι μια από τις σπάνιες ανθρώπινες δραστηριότητες όπου ο άνθρωπος δίνεται ολοκληρωτικά: σώμα, καρδιά και πνεύμα.
Μαζί θα μάθουμε χορούς από όλη την Ελλάδα, Ήπειρο, Στερεά, Θεσσαλία, Θράκη, Πελοπόννησο, τα νησιά μας στο Αιγαίο, το Ιόνιο, την Κρήτη, και ακόμα από τον Πόντο και τη Μικρά Ασία.
.

Για ΟΛΑ τα τμήματα, ΔΩΡΟ η ΕΓΓΡΑΦΗ μέχρι το τέλος του ΜΗΝΑ!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 18:00-20:00
ΤΗΛ. 210-2911808
ΕΥΒΟΙΑΣ 28, ΓΑΛΑΤΣΙ

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

Tα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική, ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος!!!!...Μάθετε λεπτομέρειες...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...