Χριστουγεννιάτικο Γλέντι στον Σύλλογο Κυνηδαριωτών Νάξου

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ,

Ένα γνήσιο Κυνηδαριώτικο Γλέντι με «βιολιά» έγινε στην αίθουσα του συλλόγου μας (Δερβενακίων 20) στο Γαλάτσι την Κυριακή 28/12/2014. Μέλη, συγγενείς και φίλοι του συλλόγου βρέθηκαν, αντάλλαξαν ευχές, χόρεψαν και διασκέδασαν όπως ο Κυνήδαρος ξέρει να γλεντά. 

Στο γλέντι συμμετείχαν και οι συγγενείς του γάμου του Γιώργου Κλουβάτου και Ελένης Αλεξίου που ήρθαν μετά την πατηνάδα του γάμου. 

Το γλέντι ξεκίνησε στις 2:00 το μεσημέρι, με το Νίκο Ιακ. Κονιτόπουλο στο βιολί και τον Κώστα Δεμένεγα στο λαούτο και διασκέδασαν τους παρευρισκομένους έως τις 8:00 το βράδυ.


Η έναρξη της Χριστουγεννιάτικης γιορτής έγινε εκ μέρους του Δ.Σ. από τον πρόεδρο Ιάκωβο Κ. Τσελέντη ο οποίος αφού ευχήθηκε στο ζευγάρι του γάμου, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκο-μένους για τη συμμετοχή τους, δίνοντας ευχές για χρόνια πολλά και καλά, με χαρά, ευτυχία και υγεία πάνω απ’ όλα.
Ευχήθηκε επίσης ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος από το 2014.
Οι συγχωριανοί και φίλοι του συλλόγου διασκέδασαν με βιολί, λαούτο και τραγούδι όπως παλιά και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μουσικούς γιατί ακούστηκαν γνήσια παραδοσιακά τραγούδια.


Ιδιαίτερο κέφι έδωσε ο συγχωριανός μας Χρήστος Τσελέντης που τραγούδησε και όλοι χόρεψαν και διασκέδασαν με την καρδιά τους. Τραγούδησαν επίσης ο Μανώλης Ιωαν. Τσελέντης (Γραμματικός), ο Μιχάλης Νικ. Χερουβείμ και ο φίλος του συλλόγου μας Βασίλης Κρασσάς.


Το γλέντι μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (ΟΝΑΣ) κ. Νίκος Βερνίκος και ο πρόεδρος του συλλόγου Κεραμιωτών Νάξου κ. Νίκος Φυρογένης. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί: 
α) το Δημήτρη Βασιλείου Λεγάκη που είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου την κουζίνα, 
β) τους Αποστόλη και Σταυρούλα Κονιτοπούλου για την βοήθεια τους στην τακτοποίηση των τραπεζιών και στο σερβίρισμα, 
γ) το σύλλογο Κεραμιωτών Νάξου, για τα τραπέζια και τα καθίσματα που παραχώρησαν στη εκδήλωση, 
δ) το Χρήστο Τσελέντη που ακόμα μια φορά διασκέδασε τους συγχωριανούς και φίλους του συλλόγου μας και τέλος 
ε) όλους όσους συμμετείχαν στο Χριστουγεννιάτικο γλέντι μας.

Ευχόμαστε και του χρόνου, με υγεία, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!!


Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

Tα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική, ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος!!!!...Μάθετε λεπτομέρειες...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...