Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου στο Γαλάτσι

ΣΥΛΛΟΓΟΙ , , Updated

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Ο Δήμος Γαλατσίου με σκοπό να δώσει μια ξεχωριστή εορταστική ατμόσφαιρα στην αγορά του, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε διάφορους χώρους σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς φορείς και συλλόγους του Δήμου.

Στα πλαίσια αυτών των εορταστικών εκδηλώσεων, και με σκοπό να παρουσιάσουμε Ναξιώτικες συνήθειες και έθιμα, σύλλογός μας συμμετέχει σε ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με το σύλλογο Κεραμιωτών Νάξου.

Με νησιώτικη μουσική και τραγούδια και προσφέροντας στο αγοραστικό κοινό του Δήμου ξεροτήγανα, ρακόμελο με καρύδια και σύκα, θα στήσουμε μικρό γλέντι στη Λεωφόρο Βεΐκου 12 (Πεζοδρόμιο) την Κυριακή 21/12/2014 από τις 12:00 - 13:30μμ.

 Ο σύλλογος στηρίζει τις προσπάθειες του Δήμου Γαλατσίου και πιστεύουμε σε μια καλή συνεργασία.

 

Τετάρτη 24/12/2014 και 31/12/2014.

Άλλη μια συμμετοχή μας στις εκδηλώσεις του Δήμου. Με βιολί και λαούτο, θα "πούμε" τα κάλαντα κατά μήκος της Λεωφόρου Βεΐκου. Στις 12:00 το μεσημέρι, θα ξεκινήσουμε από το Παλαιό Τέρμα έως την πλατεία Μανδηλαρά και θα επιστρέψουμε και πάλι στο Παλαιό Τέρμα με Ναξιώτικα κάλαντα.

Επίσης στις 24/12/2014, μετά την Λεωφόρο Βεΐκου, θα επισκεφθούμε για να "πούμε" τα κάλαντα στα γραφεία του Ραδιοταξί ΑΘΗΝΑ 1 (χορηγός ημερολογίου 2015), στο μέλος του συλλόγου μας κα ΣΟΦΙΑ Αποστόλου ΑΝΤΩΝΑΚΗ και στα γραφεία της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΑΞΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.

 

Κυριακή 28/12/2014

Την Κυριακή 28/12/2014 στις 13:30 (μεσημέρι), στην αίθουσα του συλλόγου μας (Δερβενακίων 20-Γαλάτσι), διοργανώνουμε Χριστουγεννιάτικο Γλέντι για να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε και να βρεθούμε όλοι μαζί παρέα, με το τακίμι του συγχωριανού μας Νίκου Ιακώβου Κονιτόπουλου.

Το μενού θα περιλαμβάνει παραδοσιακά φαγητά και μεζέδες από συγχωριανούς «μάγειρες», ντόπιο κρασί και αναψυκτικά.

syllogos-kinidarou.blogspot.gr

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

Tα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική, ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος!!!!...Μάθετε λεπτομέρειες...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...