Πρόσκληση από τον Σύλλογο Επτανησίων Γαλατσίου

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ,

Συμπατριώτισσες-συμπατριώτες φίλες και φίλοι

Το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου σας προσκαλεί στην γιορτινή του εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015 ώρα 19.00 στην αίθουσα του πολιτιστικού οργανισμού ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στην είσοδο του Δημαρχείου της πόλης μας (Αρχιμήδους & Ιπποκράτους).

Σας περιμένουμε να ανταλλάξουμε ευχές για την καινούργια χρονιά και να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου μας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και αυτή τη χρονιά το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου έχει φροντίσει εκείνη την ημέρα να είναι κοντά σας:

1. Η Χορωδία του Δήμου Σαλαμίνας και του μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Σαλαμίνας Ο ΑΠΟΛΛΩΝ, όπου και θα ερμηνεύσει γνωστές επιτυχίες. Μαέστρος της Χορωδίας είναι η κ. Λαμπάρα Ευαγγελία. Συνοδεύει με πιάνο ο κ. Μιχάλης Σαντοριναίος.

2. H Νατάσα Μαρκεσίνη με τις Τζένη Ζαρουλέα και Μάγδα Καντά όπου και θα παρουσιάσουν Επτανησιακά δρώμενα.

3. Το χορευτικό του Συλλόγου μας θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς της Λευκάδας και της Μακεδονίας. Χοροδιδάσκαλος είναι ο κ. Γιάννης Γκούλτας.

4. Σας περιμένουμε να σας προσφέρουμε κουραμπιέ, μελομακάρονο, πίτα και αναψυκτικό.

5. Σας περιμένουμε να ευχηθούμε όλοι μαζί αγάπη, υγεία ευημερία και προκοπή στον συλλογό μας, την κοινωνία μας στην οικογένειά μας, τα παιδιά μας, τον συνάνθρωπό μας.

Η είσοδος όπως πάντα ελεύθερη

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

Tα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική, ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος!!!!...Μάθετε λεπτομέρειες...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...