Η Ετήσια Τακτική Συνέλευση του Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ,

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου  πραγματοποίησε την ετήσια τακτική του Γενική Συνέλευση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο της πόλης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος παρουσίασε τα πεπραγμένα του Συλλόγου στα παριστάμενα μέλη, κάνοντας μια γενικότερη αναφορά της πορείας που έχει διανύσει ο Σύλλογος από της ιδρύσεως του μέχρις και σήμερα, τις θέσεις του  σε θέματα κοινωνίας και πολιτισμού, την οποία  πορεία αξιολόγησε απόλυτα επιτυχημένη και υπέρμαχο του  ποιοτικού πολιτισμού.
Εξέθεσε τους προβληματισμούς του για την συνέχεια και τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου τον Νοέμβριο του 2015 και κάλεσε τα μέλη αρωγούς στην καθημερινότητα του Συλλόγου για να ανταποκριθεί το ΔΣ στις μεγάλες του προσδοκίες.
Αναφέρθηκε με σαφήνεια στα πεπραγμένα, το χρόνο που έχει διανύσει στη διοίκηση του Συλλόγου το σημερινό ΔΣ. Ακολούθησε οικονομική ενημέρωση του ταμία κ. Μπάστα, η ανάγνωση της έκθεσης της ελεγκτικής επιτροπής και η  τοποθέτηση όλων των μελών του ΔΣ αλλά και παρισταμένων μελών του Συλλόγου, όπου υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος, ανταλλαγή απόψεων και αξιόλογες προτάσεις. Τελειώνοντας ομόφωνα ψηφίστηκαν τα πεπραγμένα του Δ.Σ.

Πρόεδρος στην Γενική Συνέλευση ψηφίστηκε ο κ. Κώστας Θειακός και Γεν. Γραμματέας η κ. Ράντου Θεοδώρα.Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

Tα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική, ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος!!!!...Μάθετε λεπτομέρειες...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...