Δελτίο τύπου από Σύλλογο Πελοποννησίων Γαλατσίου

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ,

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Γαλατσίου με χαρά σας προσκαλεί την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18.00 να γνωρίσετε από κοντά τον διάσημο ζωγράφο Alessandro De Martino και να παρακολουθήσετε δωρεάν ένα μάθημα ζωγραφικής στο γραφείο μας επί της οδού Καποδιστρίου 13. Η εκδήλωση αυτή σηματοδοτεί την έναρξη δύο τμημάτων μαθημάτων ζωγραφικής, για παιδιά με διάρκεια 1 ώρα & για ενήλικες με διάρκεια 2 ώρες.

Τα μαθήματα που σας παρουσιάζει ο Σύλλογος μας θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη απόγευμα στα γραφεία μας στην οδό Καποδιστρίου 13 στο Γαλάτσι και ώρες 18.00-19.00 το παιδικό τμήμα και 19.00-21.00 το τμήμα ενηλίκων. Το κόστος των μαθημάτων θα είναι στο συμβολικό ποσό των 13 ευρώ το μήνα για τους ενήλικες και 12 ευρώ το μήνα για τα παιδιά (θα γίνεται ειδική τιμή για αδέρφια).

Ο Alessandro De Martino, μετά την επιτυχημένη έκθεση ζωγραφικής του στο Γαλάτσι, ξεκινά ένα κύκλο μαθημάτων απευθυνόμενος τόσο σε παιδιά που επιθυμούν να μάθουν τη τέχνη της ζωγραφικής όσο και σε ενήλικες.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2102929604 και 6974636481 (υπεύθυνη εγγραφών Γκολφινοπούλου Ρεβέκκα).

Σας περιμένουμε να γνωρίσουμε την τέχνη της ζωγραφικής.


Μετά τιμής,

Ο Πρόεδρος               Ο Γεν.Γραμματέας

MΠΕΛΙΤΣΗΣ                Γ. ΠΑΓΙΩΤΑΣ Π.

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

Tα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική, ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος!!!!...Μάθετε λεπτομέρειες...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...