Δελτίο τύπου από Σύλλογο Κρητών Γαλατσίου

ΣΥΛΛΟΓΟΙ , , Updated

          Βυζαντίου 20,   111 47  Γαλάτσι

          Τηλ. & Fax : 210 - 29.29.956

          Email: skgalatsi@gmail.com                                                                     

Γαλάτσι 14.10.2014

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια 2ημερη γιορτή τσικουδιάς, που σηματοδοτεί την έναρξη δραστηριοτήτων του Συλλόγου Κρητών Γαλατσίου Λαμπρινής για την περίοδο 2014-2015. Πάνω από 6000 άτομα, μέλη και φίλοι του συλλόγου γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο στα πέτρινα στο άλσος Βεΐκου  και διασκέδασαν με το συγκρότημα του Γιώργου και Νίκου Στρατάκη την πρώτη βραδιά και του Μιχάλη Βογιατζιδάκη και Αλέξανδρου Μασσάρου την δεύτερη, με κρητικά αλλά και νησιώτικα τραγούδια και χορούς μέχρι το ξημέρωμα. Η πρωτοφανής συμμετοχή κόσμου σε αυτό το διήμερο ήταν το στοιχείο που εντυπωσίασε τους Γαλατσιώτες, αφού το Άλσος Βεΐκου δεν έχει ξαναγνωρίσει τέτοια προσέλευση σε εκδήλωση συλλόγου.


Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Χαρισάκης Βασίλης στην ομιλία του τόνισε  τις προσπάθειες του συλλόγου να κρατήσει τις πολύτιμες αξίες της παράδοσης και του πολιτισμού μας, ώστε να μην αλλοιωθούν στο πέρασμα του χρόνου. Ευχαρίστησε, για άλλη μία φορά, τους επαγγελματίες του Γαλατσίου για την προσφορά τους και την ανάγκη στήριξης της τοπικής αγοράς του Γαλατσίου. Το χορευτικό συγκρότημα “ Χαρίδημος Μαναρώλης” του συλλόγου με τη χάρη και τη λεβεντιά του καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο. Επίσης αναφέρθηκε στην τεράστια βοήθεια των 50 και άνω εθελοντών που χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Σε ότι αφορά την λαχειοφόρο τα νούμερα από την κλήρωσης της Παρασκευής είναι 413 - 477 - 608 - 932 - 986 και του Σαββάτου 108 – 205 – 236 – 533 – 627. Για την παραλαβή επικοινωνήστε στο 210-2130101.

Η συνέχεια ανήκε στον κόσμο που γέμισε την πίστα η οποία δεν άδειασε μέχρι νωρίς το πρωί.

 

                                    Με εκτίμηση για το Διοικητικό Συμβούλιο

 


               Ο Πρόεδρος                                             Ο Γενικός Γραμματέας

          Χαρισάκης Βασίλης                                        Γιώργος ΣαβιολάκηςΣχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

Tα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική, ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος!!!!...Μάθετε λεπτομέρειες...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...