Πρόσκληση σε εκδομή από τον Σύλλογο Κρητών Γαλατσίου-Λαμπρινής

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ,

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 5/4 – ΚΥΡΙΑΚΗ 6/4
ΤΡΙΚΑΛΑ –ΜΕΤΕΩΡΑ-ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ


ΣΑΒΒΑΤΟ 5/4
Αναχώρηση 7.30 από Γαλάτσι για Λαμία στάση και συνεχίζουμε για τα Τρίκαλα όπου θα έχουμε χρόνο να περιηγηθούμε στη πόλη και θα παραμείνουμε για φαγητό. Συνεχίζουμε για την Καλαμπάκα θα έχουμε χρόνο να επισκεφτούμε το Γυναικείο Μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου . Το Μοναστήρι βρίσκεται κτισμένο στην κορυφή του βράχου που έχει έκταση 7.500 τ. μέτρα. Είναι πάνω από την Καλαμπάκα, στο νοτιοανατολικό άκρο των μετεωρίτικων βράχων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Ορφέας χρόνος ελεύθερος για να γνωρίσουμε τη πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/4
Μετά το πρωινό αναχώρηση για να περάσουμε από το χωριό Διάβα και περνώντας από τα Περτουλιώτικα λιβάδια φτάνουμε στο Περτούλι. Όσοι επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ιππασία και οι υπόλοιποι να χαρούν τις βόλτες στο δάσος παραμονή για φαγητό στο Περτούλι και το απόγευμα στάση για καφέ και στην Ελάτη. Συνεχίζουμε για την Πύλη όπου θα σταθούμε για λίγο να φωτογραφίσουμε το μονότοξο γεφύρι και αναχώρηση απόγευμα για Αθήνα για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Περιλαμβάνει: Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό. Το καθιερωμένο κρητικό βραδινό γλέντι και το φαί του Σαββάτου περιλαμβάνεται στην τιμή.

Τιμή: 60 ευρώ
Δηλώσεις συμμετοχής: 2102929956 - 6976137075

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

Tα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική, ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος!!!!...Μάθετε λεπτομέρειες...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...