Χορός Ένωσης Ρουμελιωτών Γαλατσίου-Λαμπρινής

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ,

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 το βράδυ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η ετήσια χοροσυνεστίαση της Ενωσης Ρουμελιωτών Γαλατσίου-Λαμπρινής, στην ταβέρνα Καμίνι Χαλεπά 64.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι οι προσερχόμενοι ήταν περισσότεροι από αυτούς που είχαμε υπολογίσει και υπήρξε προσωρινή δυσκολία στην τακτοποίηση των προσκεκλημένων, γι’ αυτό ζητάμε συγγνώμην από αυτούς που ίσως δυσκολεύτηκαν λίγο. Αλλά εδώ ισχύει το αρχαίο ρητό: «Ουδέν καλόν αμιγές κακού».

Με την έναρξη της εκδήλωσης ο Γραμματέας της Ενωσης κ. Χρήστος Φλώρος παρουσίασε τους επίσημους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τους υποψήφιους δημάρχους στις προσεχείς εκλογές, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους εκπροσώπους των πολιτιστικών φορέων της πόλης μας.

Στην συνέχεια, ο Πρόεδρος της Ενωσης κ. Δημήτρης Τούντας έλαβε τον λόγο και, αφού καλωσόρισε τους παρισταμένους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας. Υπενθύμησε σε όλους μας τις δυσκολίες που περνάει μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας σήμερα και ζήτησε την υλική και ηθική συμπαράστα ση όλων μας, μέσω του Δήμου και των Συλλόγων, να συνεισφέρει ο καθένας μας όσο μπορεί.

Επειτα ευχήθηκε καλή διασκέδαση αγάπη και ειρήνη μεταξύ μας. Μετά το φαγητό, που ήταν πλούσιο, οι προσκεκλημένοι χόρεψαν, μέχρι τις πρωινές ώρες και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους όσους παρέστησαν, αλλά και τα καταστήματα του Γαλατσίου, που στήριξαν την λαχειοφόρα αγορά, που κάναμε με τις προσφορές τους και ένα μέρος αποφασίσαμε να το προσφέρουμε στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

    

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

Tα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική, ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος!!!!...Μάθετε λεπτομέρειες...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...