Οι Κρητικοί Γαλατσίου-Λαμπρινής έκοψαν την πίτα τους

ΣΥΛΛΟΓΟΙ , , Updated

                Γαλάτσι, 10/2/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Κρητών Γαλατσίου Λαμπρινής την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου το μεσημέρι στο κρητικό κέντρο Γοργόνα. Περίπου 500 άτομα μέλη και φίλοι του συλλόγου γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα και διασκέδασαν με το συγκρότημα του Πέτρου Σαριδάκη με κρητικά αλλά και νησιώτικα τραγούδια και χορούς.

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του συλλόγου Κα Μαλανδράκη Νίκη παρουσίασε το πρόγραμμα και τους παρευρισκόμενους δημοτικούς συμβούλους, τους εκπροσώπους διαφόρων φορέων καθώς και τον δήμαρχο της πόλης μας Κο Κυριάκο Τσίρο. Εν συνεχεία κάλεσε  για  έναν σύντομο χαιρετισμό τον πρόεδρο του συλλόγου κο Χαρισάκη Βασίλη ο οποίος στην ομιλία του τόνισε τις προσπάθειες του συλλόγου να κρατήσει τις πολύτιμες αξίες της παράδοσης και του πολιτισμού μας, ώστε να μην αλλοιωθούν στο πέρασμα του χρόνου. Ευχαρίστησε τους επαγγελματίες του Γαλατσίου για τις προσφορές τους στην λαχειοφόρο και την ανάγκη στήριξης της τοπικής αγοράς του Γαλατσίου. Αναφέρθηκε στην ίδρυση από τον σύλλογο τομέα ψυχικής υγείας και συμβουλευτικής υποστήριξης που λειτουργεί εδώ και περίπου ένα χρόνο οι υπηρεσίες του οποίου παρέχονται δωρεάν στα μέλη του συλλόγου. Για την υλοποίηση αυτού του προγράμματος εργάζεται μια επιστημονική ομάδα με υπεύθυνη την  κα Εύη Τιντζή Σαββιδάκη σύμβουλο ψυχικής υγείας και ανθρωπίνων σχέσεων και της κας Ζήκου Αγγελικής ψυχολόγου ψυχοθεραπεύτριας.

Επίσης καλωσόρισε  προσωπικά και ευχήθηκε καλή επιτυχία  στους κυρίους Τσίρο Κυριάκο, Πρωτονοτάριο Μανώλη, Μαγκανάρη Νίκο, Μαρκόπουλο Γιώργο και Πασπάλα Τάσο υποψήφιους δημάρχους στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Γαλατσίου τονίζοντας ότι ασχέτως αποτελέσματος ο σύλλογος θα είναι κοντά σε οποιαδήποτε δημοτική αρχή και αν προκύψει όπως πάντα άλλωστε αλλά και ότι την επομένη όλοι μαζί πάλι θα πίνουνε τσικουδιές.

Τέλος  τον λόγο πήρε η κα Καρδουλάκη Μαρία γραμματέας νεολαίας του συλλόγου η οποία έκανε την παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων τα οποία εντυπωσίασαν με την παρουσία τους ειδικά τα δυο παιδικά τμήματα τα οποία ξεσήκωσαν τον κόσμο.

Το χορευτικό συγκρότημα “ Χαρίδημος Μαναρώλης” του συλλόγου με τη χάρη και τη λεβεντιά του καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Η συνέχεια ανήκε στον κόσμο που γέμισε την πίστα η οποία δεν άδειασε μέχρι αργά το βράδυ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Κρητών Γαλατσίου & Λαμπρινής ευχαριστεί θερμά τους επαγγελματίες του Γαλατσίου για την ευγενική προσφορά σας σε δώρα για την λαχειοφόρο αγορά κατά τον ετήσιο χορό μας την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές για την Ενωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου

Η Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου - Λαμπρινής καλεί όλα τα μέλη της για την εκλογή νέου Προέδρου & Γραμματέα και για αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης...Δείτε πότε θα λάβει τόπο...

Πρόσκληση για τα 50 χρόνια δράσης του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου

Ακολουθεί παρουσίαση των βιβλίων "Η Προίκα" των Μιράντα Σοφιανού & Φωτεινής Στεφανίδη και "Ο παππούς μου ο Φάχρη" της Μιράντας Σοφιανού...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - Νέα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική!!!

Tα μαθήματα στο σκάκι και στη ρομποτική, ξεκινάνε στο Σύλλογο Πανοράματος!!!!...Μάθετε λεπτομέρειες...

Πρόσκληση για εγγραφή στο χορευτικό της Ένωσης Ρουμελιωτών.

Μάθετε λεπτομέρειες για το πως θα εγγραφείτε στα μαθήματα...